• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar Bakabilirmi ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asiivemaii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
11
2
1
34
Merhaba arkadaşlar ben bundan önce ne kullandıysaam bu sivilcelerden kurtulamadım.

Farklı doktora gitmem sonucu senin sivilcelerin biraz sorunlu iz bırakma ihtimali var. zoretanin tedavisine başlayalım dedi ve başladık bugun 8. günümdeyim yüzümde felaket bi kusma var günde 3-4 tane beyaz uclu sivilce çıkıyor. Ve cilt altında olan nokta kadar ince sivilceler belirginleşmiş durumda. Bu kusma evresi ne kadar süre sürüyor. Her ay çıkıyormuş fakat günde 1 veya hiç çıkmıyormuş ilerki zamanlarda ona razıyım fakat günde 3-4 den fazla çıkarttığı için oldukca moralim bozuk bu ne zman düzeliyor bu durum ?

Merhabalar çok geçmiş olsun bende kullanıyorum ve 4. Ayıma yeni başladım derinin altında ne kadar gizli sivilce varsa o kadar çok çıkıyo yani ben 2 ve 3. Ayda hala kusuyodum sivilceleri geçicek inşallah Allah'ın izni ile

merhaba hepimize geçmiş olsun:) bnde zoratenin kullanıyorum suan 3.ayımın içindeym ortasındayım yani , pek sivilce derdim yoktu asıl lekeler için gtmiştim ben doktora sonunda onlarda gideck diye ama lekeler gtmiyormuş yani rengi açılıyorms ama tamami ile gitmiyormuş nasl olacak smdi bende anlamadm heralde sona dgru krem takviyesi yapar, ay basında gidince söylücm, ve 3 tane sivilcem çıktı, biri sag biride sol yanagımn üstünde ve diğeride çenemde cıktı ama iş5ten şişti kırmızı ucu yok çok agrıyor :( en kötüsüde ay basında hastalanmam gerekiyordu ama bu ay baya geçti neden anlamadım o yüzden mi sivilce çıktı acaba?

Yaslariniz kac bilmiyorum hevesinizi kirmak istemem ama 20 yasimda ben de kullandim ilacim bittiginde bebek gibi yuzum vardi ama cok uzun surmedi 6 ay 1 sene sonra cildim tekrar bozuldu eger cildiniz sivilceye yatkinsa eni sonu yine cikiyorlar.hele suan hamilelikte tam ergenlik donemime dondum

Anormallik bitek bende değilmiş demekki 22 yaşında ergenlik çekiyorum da ..... :( Allah kolaylık versin

nasıl olacak smdi ilaç bitimnde biteckmi ? :KK43:
Bir sene kadar bebek gibi bir cildiniz olacak gozenekleriniz bile gorunmeyecek puruzsuz bir cilt.ama daha sonra tekrar cikmaya basliyacaklar bazen tek tuk bazen biraz daha fazla ilactan onceki doneminize donmezsiniz ama ben suan hamilelikte o doneme dondum diyebilirim

Daha doğal şeylere başvurmak gerekiyor aslında karaciğerin sarımsak limon suyu adaçayı gibi şeylerle temizlendiğini duydum yakında başlayacam ben ... Bide glikolik asidi öneriyorum haftada 1 defa

şuan hiç umudum yok vlla öyle görünüyor en azndan umarm gecer snrası Allah büyük

Ben 8 ay kullandım.5.aydan sonra cildim düzelmeye başladı ve çıkmamaya başladı. 2 yıl oldu kullanmayı bırakalı ve 2 yılda arada bir 1 tane ya çıkar ya çıkmaz. iyi ki kullanmışım ve sivilce den kurtulmuşum derim herzaman.

Ben 8 ay kullandım.5.aydan sonra cildim düzelmeye başladı ve çıkmamaya başladı. 2 yıl oldu kullanmayı bırakalı ve 2 yılda arada bir 1 tane ya çıkar ya çıkmaz. iyi ki kullanmışım ve sivilce den kurtulmuşum derim herzaman.
Peki cildiniz genelde yağlı mı yoksa karma mı

Yaslariniz kac bilmiyorum hevesinizi kirmak istemem ama 20 yasimda ben de kullandim ilacim bittiginde bebek gibi yuzum vardi ama cok uzun surmedi 6 ay 1 sene sonra cildim tekrar bozuldu eger cildiniz sivilceye yatkinsa eni sonu yine cikiyorlar.hele suan hamilelikte tam ergenlik donemime dondum
Sivilceye yatkınsa diyorsunuz ya sizin cilt tipiniz nedir acaba yağlı mı karma mı

Benim de cildim karma. ilacı kullanırken bayağı kuruttu tabi. bıraktıktan 5-6 ay sonra karma haline geri döndü. ama sivilcelenmedi.Dediğim gibi arada bir 1-2 tane ancak. o da rahatsız etmicek kadar küçük ve çabucak sönüyor.

Bende gidip yazdırayım bari 22 yaşındayım çocuğum bile var hala günde en az 3 tane çıkıyo ...

Back