Arkadaşlar merhaba.zoretanin tedavisinde bugün 6.günüm bi değişiklik yok gbi 20 mg gnde 1 kez alıyorum.. sabh yada akşam almam farkediyormu? sbh aldgmda akşama kdr bi sersemlik oluyor sanki yoksa okudugm yorumlardan sonra psikolojk olrk mı etkilendim acaba :) paylaşımlarınızı bekliyorum....
insallah ilaca devam ediyorsundur cünkü bazıları dayanamayıp bırakıyor evet cok fazla yan etkisi var bende kullandım seni anlıyorum
yani yasadıkların gercek psikolojik olarak etkilnmdedin etkisinide görmüssündür heralde eger merak ettigin birseyler varsa sorablirsin
seve seve cvaplarım
Arkadaşlar merhaba.zoretanin tedavisinde bugün 6.günüm bi değişiklik yok gbi 20 mg gnde 1 kez alıyorum.. sabh yada akşam almam farkediyormu? sbh aldgmda akşama kdr bi sersemlik oluyor sanki yoksa okudugm yorumlardan sonra psikolojk olrk mı etkilendim acaba :) paylaşımlarınızı bekliyorum....
Merhabalar çok yağlı ve hafif akneli bir cildim olduğu için kışın doktorumun tavsiyesiyle zoretanine başlayacağım.Açıkcası biraz korkuyorum.İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda yan etkilerinden epeyce bahsedilmiş.Saç dökülmesi,dikkat eksikliği,ciltte kuruluk,uyku vs.gibi yan etkileri olduğu doğru mu?Bu sene sınava hazırlanacağım ders çalışmama etki eder mi?Saç dökülmesi herkeste yapıyor mu?cevaplarsanız çok mulu olurum.İyi günler:)