Sivilceli Ciltler Zoretanin + Fresh Line

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tosspaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
362
0
Merhaba arkadaşlar.Bende yıllardır akne problemi yaşıyordum.Uzun yıllar tedavi gördüm.Kremler,ilaçlar,bitkisel ürünler,bakımlar vs.Tam anlamıyla kurtulamamıştım.Ancak artık kurtulduğumu düşünüyorum.En başta şunu söylemek istiyorum hepimiz birbirimizin iyiliği için deneyimlerimizi paylaşıyoruz burada.Fakat her ürünün de her cilde iyi gelmiyeceğini unutmayalım.Kullandığımız dönemlerinde önemi çok fazla.Yaklaşık 5 aylık zoretanin sürecim oldu.ilicım bitelide 2 ay oldu.Şuan cildim gayet iyi.Yeni çıkan problemlerim yok.Ancak ben bu süreci daha öncede yaşamıştım malesef.Bu benim ilk kullanışım değil.Herşey şuan yolunda gidiyor.Eskilerden kalma biraz izlerim var.Biliyorsunuz ki zoretanin ve benzeri ilaçlar lekelere yönelik değillerdir.Benim lekelerim kırmızı noktalar halinde.Şimdi onlar için yeni bir tedaviye başladım.Belki çoğunuz ismini duymamışsınızdır Fresh Line diye doğal ürünleri olan bir firma.Sadece Ankara ve Eskişehir de mağazaları bulunuyor.Ordan akne problemi olanlar için leke giderici peelingini aldım.Enteresan bir ürün.Yanında da cilt yenileyici maske aldım ve harika birşey.zoretanin tarzı antibiyotikler cildin rengini soluklaştırabiliyor ve hatta daha erken yaşlandırdığını söyleyeni bile duydum.bu kullandığım peeling ve maske yüzüme tekrardan renk ver.Lekelerimin rengi açılmaya başladı ve yüzüm resmen canlandı.Şuan için Fresh Line nın ürünlerinden çok memnunum.Şimdi kullandığım maske bitiğinde başka maskelerinide deniyeceğim.Zaten maskeleri gram usulü satılıyor.Çeşit çeşit maskeleri var ordan cilt yapınıza uygun olanı istediğiniz kadar alabiliyosunuz.Ben şimdilik bu dertten kurtuldum gibi görünüyor.Umarım sizlerede yardımcı olabilir bu yazdıklarımda.Tabi bu arada yüzümü temizlemek için bioderma h2o kullanıyorum.Sabun yıkama jeli falan yok.Sadece bununla silip suyla duruluyorum.

Bu zamana kadar onlarca ilaç,dermokozmetik markaların ürünleri,bitkisel ürünler,maskeler denediğim için eğer sorularınız olursa ürünler ve maskeler hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaslar her geçen gün bu peeling ve kullandığım maskeden çok da güzel sonuç görüyorum.Herkes yüzümün daha da güzelleştiğini ve lekelerimin de gittiğini söylüyor.ve gerçekten yüzüme renk geldiğini hissediyorum

X