Merhabalar,
Uzuun zamandır buradaki çoğu kadının da sıkıntısı olan seks sırasında zevk alamama problemiyle uğraşıyordum. Hatta kendimde bir sorun olduğunu kabullenmiştim bile. Benim de kaderim hep klitoral demek ki diyordum. Fakat geçen haftalarda hiç ummadığım bir şekilde ilk vajinal orgazmımı oldum :):):) Çok güzeldi ve tam bir kadın gibi hissettim kendimi ilk defa. Bu, ben üstteyken g noktamı uyardığımda oldu.
Bir kere de klasik misyoner pozisyonundayken ve zevk almadığımı düşündüğüm bir andayken dirty talk yapmaya başladım ve bir anda acayip bir zevk almaya başladım. Partnerim duraklamasa kesin o zaman da orgazm olacaktım.
Bu iki deneyimimden yola çıkarak ve haftalardır bu konularda yazılmış yazıları okuyarak bazı sonuçlara vardım.
Öncelikle bedenimde hiç bir problem yok, olay tamamen psikolojik. (hormon seviyelerim de gayet yerinde)
Neredeyse her sekse tahrik olamadan başlıyorum bu sebeple orgazm ya da zevk almak da rüya oluyor. Konsantre olamıyorum.
Tahrik olamayışımın sebebi olarak da kendimi o ana kaptıramıyorum, beynimi boşaltamıyorum. Çünkü vajinal orgazımımı yaşadığım gece 2 shot atmıştım, mum vs yakmıştık, tüm gün seks hakkında düşünmüştüm, ortam çok müsaitti bilmiyorum beynim buna çok hazırdı sanki. İkinci olayda da dirty talk yaparak diğer düşünceleri devre dışı bırakıp ana girebildim diye düşünüyorum.
Bana sekse nasıl daha iyi konsantre olunur, nasıl daha kolay tahrik olunur ve anda kalınır bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz? :)
Teşekkür ederim şimdiden!