Zor kararım çarem yok akıl verin

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
123
Önceki konumu bilenler derdimi anlamıştır zaten. Babam pazartesi gününden beri hastanede. Beyincikte damar tıkalı. Yürüyemiyor ve çok zor konuşuyor. Doktor 1 aya kendi başına ayağa kalkabileceğini sadece zaman gerektiğini ama asıl tedavinin 6 ay süreceğini söylüyor.
20 gün sonra düğünüm var. Ya iptal edicem iptal edemezsemde ayrılıcam. Başka çarem var mı? Babamı bu halde bırakıp nasıl evlenirim. Siz sormadan söyleyeyim. Iki kız kardeşim ve annem var. Onları yalnız bırakamam. Oturacağım yer aileme 1 buçuk saat mesafede. Napiyim kızlar bana bişey deyin.
Eğer düğünü erteleyemezsem nişanlım yada ailesi yüzünden yada elde olmayan sebeplerden, sizce ayrılmalıyım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah babana tez zamanda şifa versin inşallah.

Düğünü iptal edince neden ayrılık olsun ? Bir süreliğine erteleyin.
Nişanlın ve ailesi herhalde böyle bir konuda anlayış gösterirler.
Gerçekçi olmakta fayda var.Babanın durumu 20 gün içinde geçmez.Mutlaka bir süreç gerekecektir.Böyle bir durumda düğün yapmak istememen normal.Baban düğüne katılabilecek,en azından oturabilecek durumdaysa veya mutlaka düğün yapmanı söylüyorsa yap ama içine sinmiyorsa ertele.

Doktoruna danıştım. 20 güne kendini baya toparlar tekerlekli sandalye ile o ortama girmesinde sakınca yok. Iptal etmenize gerek yok dedi. Babama daha sormadım ama sorsam hayır iptal etme erteleme diyecektir diye düşünüyorum. Anneme amcalarıma yengelerime söyledim. Sakın öyle şey olur mu biz ne lazımsa yapacaz diyorlar. Ama gönlüm hiç rahat etmiyor

ertelerseniz eğer neden ayrılık olacak ki onu bende anlamadım? Allah babanıza şifa versin inşaallah, Nişanlınız erteleme isteğinizi hoş göremeyecek yapıda biriyse ertelemeyin iptal edin , öyle bir adamla da evlenmeyin ..20 gün sonra olmaz da 2 ay sonra olur vs

Hayır hayır o erteleme taraftarı ama anladığım kadarıyla ailesinde sorun var bilmiyorum anlamadım

Babanın sağlığı söz konusu, böyle bir durumda evlenmeye vicdanın el vermiyorsa nişanlın ve ailesi buna saygı duymalı. Nişanlının ve ailesinin ne diyeceğini düşünmeyi bırakıp, ertelemek istiyormusun, buna gerek var mı? Bunlarım düşünmelisin. Nişanlın ve ailesinin ne diyeceğine gelince: böyle bir durumda merhamet edip - saygı göstermeyen bir aileleyle nasıl hayatını birleştirebilirsinki? Ben kararına saygı duyacaklarına inanıyorum.

Baban hastayken düğünü erteledin diye nişanlın seni bırakıyorsa boşver bıraksın zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…