• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor gecen dogum hikayem

hilde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
14
2
86
42
Hollanda
merhaba kizlar dogum yapali yaklasik 3 hafta olucak baktimki herkes dogum hikayesini anlatmis bende anlatayim dedim......
Ben 29 06 2007 tarihinde saat 16:03 de normal yolla br kiz bebek sahibi oldum ama inanirmisiniz oldum oldum dirildim cok zor gecti!!!!!!!
Benim suyum patlamis ama usten patladigi icin azar azar geliyordu ve pembe bir kanama geliyordu azar azar dr tlf actik dr dediki rahim acildigi icin rahim etrafindaki kucuk damarlar catliyor dedi ama o gun sancilarim 15 dk bir geliyordu dayanamadik esm tekrar tlf acti sancilar 5 dk dussun deiler ama ben uyuyamicaktim esim hastaneden uyku ilaci aldi geldi bide cisini falanyapsin dediler sanki cok agir ilac gibi ama ictim bosunaymis ilachic etki etmedi ertesigun dr tekrar tlf acti ve eve gelip alttan kontrol edicem dedi sancilarim halen 15 dk bir geliyordu ped koymustum dr pede bakip suyun patalis ama ustten patladigi icin anlamamisin dedi hemen beni hastaneye sevketti hastanede bebegimin kalp atislarini dinlediler ve bu gece hastanede kalican dediler bacagimdan bir igne yaptilar igneyi yapinca heryer donmeye basladi sancim vardi ama hissdemedim uyumusum ertsi sabah sancilarim 5 dk dustu sancimla saat 5 de uyandim cok actim hemsireye cok acim dedim ve agrim var dedim hemsire yeme dedi cikartisin dedi ama ben olsun dedim bebegimin kalp atislrini tekrar dinlemeye aldilar ekmek rasi peynir verdiler ama cok gecmeden cikartim sonra saat 8:30 da dr geldi ve acilam varmi diyebakti 4 cm acilma var dedi beni dogum odasina aldilar ama sancim yeterli degilmis kend sancimi guclendirmek icin infuz verdiler sunu sanci degil kizlar her 20 dk bir cogalticaz dediler amasancilar cok siddetlenmeye baslamisti dayanamiyordum hastane inliyorsu sonra benim korktugumu anlayip epidurel anestesi yapmaya karar verdiler anestesezi uzmani geldi ama benim sancialrim cok siddetlenmeye basladi bana sanci gelirken nefes alma teknigini ogrettiler sanciyi nasil tutmam gerektigini ogrettiler ama benim bi ara bilincim kaybolmaya baslamisti butun drlar esim annem etrafimdaydi biseyler diyorlardi ama ben sadece onalrin agiz kipirtilarini duyuyordum bu arada bebegiminde nabzi dusmeye baslamisti hemen oksijen verdiler sonra kendime geldim hemen anestezi yaptilar ama cok dusuk dozajda hersey acik acik hissettim sonra alttan tekrar kontrol ettiler 8cm acilma var dediler yalvardim drlara anestezinin dozajini yukselttin dedim ama 8cm acilam var dediler olmaz dedeiler sezeryan yapin dedim onuda yapmadilar sonra idrar torbama altimdan bisey kattilar cisimi ben habersiz ona yaptim valla inanirmisiniz kizlar altima girmdeik alet girmedik el kalmadi bebegimin kondisyonunu olcmek cin bebegimin kafasindan kan aldilar hemde 2 defa bunuda benim vajinamdan yaptlarcok ifrencti yirttimkendimi ama bosuna .....
neyse son asama ya geldik ertik bebek cikacakti ikin ikin deniliyordu herkes ikin diyordu annem esim drlar esimle annemin ellrini tutuyordum biraktirdilar drlar bacaklarima tutturdular bebeimin kafasi asagidaydi ama yuzu bana donukmus doner dediler ama bebegim icerde sikisacakti rahmimde 10 cm acilma var dedi ikindim sanki buyuk tuvaletin gelyormus gibi cok zordu baktilar bebek cikimiyor dr vurdu makasi alt tarafima kesti bebegimi cikardi ama bebegim mosmor cikti hemen isigin altina aldialr rahmimin hem icini hem disini diktiler cok zor bir dogum oldu kizlar cok yalvardim drlara sezeryan yapin dedim ama yapmadilar neyse gozununu faz;a korkutmayayim benim dogum hikayemd eboel iste tam 12 saattte dogum yaptim ama saglikli nur topu bir kizim oldu adida TUANA rabbim butun hamileleri tez zamanda kurtarsin!!!!!!!!!!

ömürlü olsun sağlıkla analı babalı buyusun...korkutmayın biz garipleri ama daha bizim önümüzde aylarr var ama korkuyoz bazen işte :(

allah bütün versin okurken tuhaf olduum canım allah cekemeyecegin dert vermiyo hiçbirzaman kimseye bencee

iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar hamilelerin gozunu fazla korkutmadim ins ama insan bebegini kucagina alinca butun cektiklerini unutuyor dogurmak falan unutuluyor asil onemli olan onu buyutebilmekmis Allah herkese saglikli bebekler nasib etsin......

Allah bundan sora acı yasatmasın aramıza hosgeldınnnnn melegını op yerımee.. :)

canm ya bebeğine kavuşmşn ya ömürlü olsn ALLAH analı babalı bytsnn inşallah. okurken çok dygulandm.. benm 5 haftam var 5 hafta sonra erken gelşcem demese oğlm sezeryan ile yapcam doğumumu .. çok korkuorm bende ama inşallah ALLAHımın yardmyla kavşrz bebişlerimize..

canım seni tebrik ediyorum gerçekten zor olmuş ama kurtulmuşsunzu artık hiç bile düşünme saglıkla buyut zuzunu amin

allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
senin kizin benim kizimla adas
tuana ismi bambaska güzel anlamida öyle:)

Back