Zor durumdayım

bediss91

Hayallerim var benim ;)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
29
1
16
Samsun
Eşim şubat ayında avusturya viyanaya gidecek daha doğrusu şirketimizi oraya taşıyacak ve avrupanın hemen hemen her yerini dolaşacak işi gereği ve beni ve oğlumuda götürmek istiyor haliyle bende istiyorum ama sorun var benim panik atağım var ve kapalı alan fobim var asansöre bile binemeyen ben ki (1 kere bindim bayılmışım) uçağa nasıl binerim uçağı düşününce bile nefessiz kalıyorum ama eşiminde işi artık bu şekilde olmak zorunda ya ayrılıcam ayrı kalıcaz eşimle yada fobiyi yenmek zorundayım ama nasıl ( siz ne yapardınızıı böyle durumda :18::18::18::18::18::18:

yerinde olmak isteyen zilyon tane insan bulabilirim sana :))
asansöre binince bayılacak kadar ileriyse durumun burada yaptığımız yorumlar sana faydalı olmaz.
psikoloğa görünmelisin bence.

benım çok şükür böyle bir orunum yok ama az çok anlayabiliyorum allah yardımcınız olsun psikoloğa gidin başka türlü halledemezsiniz çubata da bişey kalmamış hemen gidin bence psikoloğa ki uçaga bindiğinizde hap,iğne vs. alabilirsin belki?

Ben nemi yapardim?
Hic bir seyi düsünmez kocamla her yere giderdim. Bir dahami gelecegim dünyaya?

Ben bilmem öyle korkulari, daha dogrusu korkularimin olusmasi icin o lüks hayati yasamadim.
Kücüklügünden beri en zor sartlarda büyürsen, büyüyünce hic bir seyden korkmuyorsun nedense...Ilginc ama gercekten öyle...

büyük konusmussun allah basına vermesin lüks hayatla ilgisi yok bu da bi hastalık

Ne güzel Avrupaya gidecekmişsiniz, ne şanslısın, ben olsam kıpır kıpır cok heyecanlı olurdum kesın:)
ilaç tedavisi oluyor bildiğim kadarıyla panik atağa. hemen acilen doktora görün, psikolog psikiyatra yönlendirecektır herhalde...
araştır ınternetten.

mutlaka bu hastalığının üzerine git, ilaç kullan. uçak o kadar korkunç değil asansörde ben de fena oluyorum binemiyorum. uçakta sıkıntı yaşamıyorum yaşadığım zaman da camdan bakıyorum uzaklara :) ama benimki hastalık değil seninki gibi. mutlaka ilaç kullan ve tedavi ol ömrün boyunca böyle yaşayamazsın ya. hiç olmadı uyku ilacı al bir şeyler yap uçakta kendinde olma :) bilemedim başka ne tavsiye verilir. trenle git ya da son çare.
keşke yerinde olabilsem ben yeni döndüm viyanadan tadı damağımda kaldı tekrar gitmek istiyorum!!! ömrümü orada geçirebilirim çok nezih ve mükemmel bir şehir.

ben de sendenim...bayılmıyorum ama asansöre asla binemiyorum...mr çektiremedim bu fobimden ki mr da tamamen kapalı değil ama o alet bna o kadar yakınki kapanmış gibi hissettim kendimi ve çığlık atıp çıkarın beniiiiii diye bağırdım((

uçağa rahatça biniyorum ama o tribülans var yaaaaaa of diim...bn aşamadım korkumu acaba üzerine mi gitmek lazım,inadına kapalı alana mı girmek lazım bilemem ama bilen varsa bnde faydalanayım....

Bence de gitmelisin ilaç kullanıp o zamana kadar kendini hazırla eminim sorunun üzerinden geleceksin kendine güven ve uçaktayken de kendini rahatlatacak bir metot bul.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…