• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor durumdayım

Esmerr89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.615
285
123
Arkadaşlar major depresyon(ağır depresyon) geçiriyorum çok kötu durumdayım bitkisel hayatta gibiyim yemek yiyemiyorum çok kilo verdim yataktan çıkmak istemıyorum bitkisel hayatta gibiyim hiç bir şey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum olum dusuncem vardı arkadaşlar ama bir ay oldu ilaç kullanıyorum o düşünce gitti biraz birde bu hastalık tekrarlıyormuş arkadaşlar aynı şeyleri yaşarsam nasıl kaldırıcam ben bu hastalığı yaşayan iyileşen var mı arkadaşlar çok umutsuzum belki umut olur bana

Ne diyebilirim ki.. ben de hepsinden gectim ama zamanla oldu sadece, umutsuzlugum ben kendimden gectikten sonra gecebildi. Keske faydali bir seyler söyleyebilsem, sebebi nedir depresyonunun?

Hepsinden önce,her hastalığın çaresi aslında sizsiniz,bunu unutmayı .Ne oluraa olsun kendinizi zorlayın olumlu düşünmeye ya da bir işle meşgul olmaya.Yataktan çıkmak iatemiyorum demişsiniz,inadına yatağınızdan kalkın,spor yapın,çıkın yürüyüş yapın.İçinizden ne geliyorsa tersini yapın :)

Ne diyebilirim ki.. ben de hepsinden gectim ama zamanla oldu sadece, umutsuzlugum ben kendimden gectikten sonra gecebildi. Keske faydali bir seyler söyleyebilsem, sebebi nedir depresyonunun?
Birden oldum ben ama birikim olabilir dedi doktor siz iyi olabildiniz mi peki

Birden oldum ben ama birikim olabilir dedi doktor siz iyi olabildiniz mi peki

Daha bir sey yapamadim kendimi usengecligimi ustumden atabilirsem psikologa gidicem :sopa: psikiyatriste gitmistim eskiden ilac aldim intihar dusuncem yok simdi Allah korusun o yuzden ilac almiyorum artik.. sadece bilgi almak istiyorum öfkeyi, uzuntuyu, dusuncelerimi kontrol edebilmek icin duygularimi da yönetebilmek icin.. yoksa hep ayni durumdaki negatif yörungede dönup duruyorum. bir de birkac yöntem daha deneyecegim sansa birakmamak icin:dua:

Selam.
Nasilsiniz simdi? Bu durumdan cikmak icin ne yaptiniz? Yontemlerinizi paylasir misiniz?

Back