• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım..

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Hanımlar hayırlı akşamlar herkese.Derdimi kimseye anlayamayacağım için buraya yazmak istedim.Ben 1,5 yıllık evliyim ve üniversite 3.sinif öğrencisiyim.Adet düzensizliği ve ağrı için doktora gittim dün.Yumurtalik tembelliği ve rahim ağzı iltihabi var dedi ilaç verdi.Ve çocuk için daha fazla beklemeyin dedi.Önceki konularımda yazmıştım zaten sanırım.Doktora okulum var dedim o da en fazla 1-1,5 yıl daha korunun fazla beklemeyin dedi.Dün gayet pozitiftim.Esimle de konuştuk zaten ha deyince hamilelik olmaz okulun son yılı ikinci dönem korunmayı bırakırız vs diye.Ama bugün aklımda çok fazla soru işareti var.En basitinden maddi konular.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve yazın evden tasinalim istiyoruz.Nisanda da benim formasyon ödemem var formasyon alanlar bilirler fiyatı bize göre biraz tuzlu.Şimdi ben hep okul biter en azından bir yıl çalışırım o ara hastane masrafları için vs para biriktiririz bebeğimize daha iyi bı gelecek sağlarız diyodum.Bencillik edip onu sürekli başa kalkarak büyütmek istemiyorum.Ama ya anne olamazsam daha sonra? Kafam çok fazla karışık.Hadi diyelim rabbim nasip etti çocuk oldu okul bitince hemen Kime bırakıp da çalışacağım?Uzun oldu galiba ama okuyan herkese teşekkür ederim

Allah nasip ettikten sonra imkansız birşey yok ama şu okul,iş,evden taşınma veya eşinizle problemler hala devam ediyorsa öncelikle bunları halledip daha sonra düşünmeniz mantıklı olur.Hem maddi olarak zorlanabilirsiniz hem de hamilelik olursa o evden çıkmanız zorlaşabilir mecburiyetiniz artar.Ayrıca bende de aynı durum vardı.8 ayda 3 kez hamile kaldım.Düşük sebebi de yumurta tembellik degil eşimin morfolojisiydi.

Plan ve proje ile olmadığı kesin bu işlerin :)
Allah hayırlı bi kapı açar elbette.
Bende de yumurta tembelliği var ve 1 yıl korunup sonra bebek düşünürüz demiştim ama 3 yıl boyunca hamile kalamadım.
Kimisi hiç farkında değilken hamile kaldı, kimisi ilk tedavide felan.
Şu an için bebek düşünmüyorsanız hayatınızı bi garantiye alın. İşlerinizi yoluna koyun.
Sağlıklı beslenin, spor yapın mesela..
Yumurtalıklar bu şekilde daha düzgün çalışır.
Umarim istediğiniz anda da hamile kalırsınız.
Bebek nasibi ile gelir. Rızkıni da verir Allah merak etmeyin :)
Kafanıza takarak yumurtalıkları daha da tembel edersiniz hormonlara zarar verip :)

Allah nasip ettikten sonra imkansız birşey yok ama şu okul,iş,evden taşınma veya eşinizle problemler hala devam ediyorsa öncelikle bunları halledip daha sonra düşünmeniz mantıklı olur.Hem maddi olarak zorlanabilirsiniz hem de hamilelik olursa o evden çıkmanız zorlaşabilir mecburiyetiniz artar.
Bebeği en az 1 yıl sonra için düşünüyoruz ama ben yine de çok endişeliyim

Plan ve proje ile olmadığı kesin bu işlerin :)
Allah hayırlı bi kapı açar elbette.
Bende de yumurta tembelliği var ve 1 yıl korunup sonra bebek düşünürüz demiştim ama 3 yıl boyunca hamile kalamadım.
Kimisi hiç farkında değilken hamile kaldı, kimisi ilk tedavide felan.
Şu an için bebek düşünmüyorsanız hayatınızı bi garantiye alın. Sağlıklı beslenin, spor yapın mesela..
Yumurtalıklar bu şekilde daha düzgün çalışır.
Umarim istediğiniz anda da hamile kalırsınız.
Bebek nasibi ile gelir. Rızkıni da verir Allah merak etmeyin :)
Kafanıza takarak yumurtalıkları daha da tembel edersiniz hormonlara zarar verip :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bebegi en az bir yıl sonra için düşünüyoruz ama ben yine de çok endiseliyim

canım benim ben olsam kesinlikle bosanirdim bi saniye bile dusunme

Hanımlar hayırlı akşamlar herkese.Derdimi kimseye anlayamayacağım için buraya yazmak istedim.Ben 1,5 yıllık evliyim ve üniversite 3.sinif öğrencisiyim.Adet düzensizliği ve ağrı için doktora gittim dün.Yumurtalik tembelliği ve rahim ağzı iltihabi var dedi ilaç verdi.Ve çocuk için daha fazla beklemeyin dedi.Önceki konularımda yazmıştım zaten sanırım.Doktora okulum var dedim o da en fazla 1-1,5 yıl daha korunun fazla beklemeyin dedi.Dün gayet pozitiftim.Esimle de konuştuk zaten ha deyince hamilelik olmaz okulun son yılı ikinci dönem korunmayı bırakırız vs diye.Ama bugün aklımda çok fazla soru işareti var.En basitinden maddi konular.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve yazın evden tasinalim istiyoruz.Nisanda da benim formasyon ödemem var formasyon alanlar bilirler fiyatı bize göre biraz tuzlu.Şimdi ben hep okul biter en azından bir yıl çalışırım o ara hastane masrafları için vs para biriktiririz bebeğimize daha iyi bı gelecek sağlarız diyodum.Bencillik edip onu sürekli başa kalkarak büyütmek istemiyorum.Ama ya anne olamazsam daha sonra? Kafam çok fazla karışık.Hadi diyelim rabbim nasip etti çocuk oldu okul bitince hemen Kime bırakıp da çalışacağım?Uzun oldu galiba ama okuyan herkese teşekkür ederim
Doktorun önerisi üzerine sizin yaptığınız planlama bence çok uygun. İkinci dönem denemeye başlarsın. Kv ile sorun yok ise taşınması erteleyin. İşe bebekten sonra başlarsın. İş yaşantısı da bölünmemiş olur.

Bebeği en az 1 yıl sonra için düşünüyoruz ama ben yine de çok endişeliyim
Haklısın ama ben de aynı durumu yaşadım.Eşim de problem vardı bende de vardı.4 yılda oldu hamile kaldım ama düşük oldu.Ne zamanki geleceğim için önemli olan sınavımı kazandım o anda da hamile kalmışım.Yani zorlasan da senin işin gücün yoluna girince Allah nasip ediyor.Engel degil o hamileliğe.Önce gelecek..

Doktorun önerisi üzerine sizin yaptığınız planlama bence çok uygun. İkinci dönem denemeye başlarsın. Kv ile sorun yok ise taşınması erteleyin. İşe bebekten sonra başlarsın. İş yaşantısı da bölünmemiş olur.
Kv ile sorunlarımiz var malesef.ben dün çok pozitif davrandım nedense.dedim işte bu yaz evi taşırız formasyonu oderiz 4.sinifin ikinci döneminde de korunmayı bırakırız dedik ama işte

Kv ile sorunlarımiz var malesef.ben dün çok pozitif davrandım nedense.dedim işte bu yaz evi taşırız formasyonu oderiz 4.sinifin ikinci döneminde de korunmayı bırakırız dedik ama işte
Modunuzu düşürmeyin bence. Sonuçta herşeyin bir zamanı nasibini var. Planlamaya uyarak devam edin o vakit.

Modunuzu düşürmeyin bence. Sonuçta herşeyin bir zamanı nasibini var. Planlamaya uyarak devam edin o vakit.
Çok teşekkür ederim.Aslinda stres çok etkiler biliyorum ama ben küçükken annem babam beni sürekli biz senin için neler yaptık vs diye diye başıma kalka kalka büyüttü oysaki dünyaya beni onlar getirmişti benim evladım da böyle olsun asla istemem

Back