Hanımlar hayırlı akşamlar herkese.Derdimi kimseye anlayamayacağım için buraya yazmak istedim.Ben 1,5 yıllık evliyim ve üniversite 3.sinif öğrencisiyim.Adet düzensizliği ve ağrı için doktora gittim dün.Yumurtalik tembelliği ve rahim ağzı iltihabi var dedi ilaç verdi.Ve çocuk için daha fazla beklemeyin dedi.Önceki konularımda yazmıştım zaten sanırım.Doktora okulum var dedim o da en fazla 1-1,5 yıl daha korunun fazla beklemeyin dedi.Dün gayet pozitiftim.Esimle de konuştuk zaten ha deyince hamilelik olmaz okulun son yılı ikinci dönem korunmayı bırakırız vs diye.Ama bugün aklımda çok fazla soru işareti var.En basitinden maddi konular.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve yazın evden tasinalim istiyoruz.Nisanda da benim formasyon ödemem var formasyon alanlar bilirler fiyatı bize göre biraz tuzlu.Şimdi ben hep okul biter en azından bir yıl çalışırım o ara hastane masrafları için vs para biriktiririz bebeğimize daha iyi bı gelecek sağlarız diyodum.Bencillik edip onu sürekli başa kalkarak büyütmek istemiyorum.Ama ya anne olamazsam daha sonra? Kafam çok fazla karışık.Hadi diyelim rabbim nasip etti çocuk oldu okul bitince hemen Kime bırakıp da çalışacağım?Uzun oldu galiba ama okuyan herkese teşekkür ederim