• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor durumdayım yine karar veremiyorum:(((

sebebim_sensin

yavrusunun annesi
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
72
2
46
Ankara
ben burayada yazdığım bazı konular var ama gerçekten objektif bi bakıştan akıl almam lazım.8 senedir evliyim ve ayrılma kararı aldım bu kararı tek başıma değilde yardım alarak söylemek daha mantıklı geldi.aile terapistine gittik eşimle onunla uzun uzun konuştum ve ayrılmamın akıl sağlığım için çok iyi bi karar olduğu kanısına vardık.eşimede söyledik.tamam dedi oda anlaştık ama şimdi birleşelim diyo ben emin değilim bir sürü şey yaşadım hazmedebilirmiyim unutabilirmiyim bilemiyorum sırf çaresiz kaldığım için ona dönmek istemiyorum.Salı günü duruşmamız var ne yapsam bilemiyorum.:50::50::50:

Son düzenleme:
çok mutsuzum oğlum var bide ne yapcamı bilmiyorum.beni bıçaklayan hırsızlığa azmettiren birini beni asla korumayan birini gerçekten seviyormuyumdur bilmiyorum.sevgiden çok alışkanlık var sanırım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.bugün hastaneye psikolağa gidip danıştım ama rahat konuşamadım beni kimse anlamıyormuş gibi geliyo:((

Ayrılmak ıstemenızın sebeplerını anlayamadım maalesef,,,bu yüzden herhangı bır yorum yapamıyorum,açaranız sevinirim...

şöyleki ben yeni evlendiğimde eşimin ailesiyle birlikte oturdum o andan itibaren bana hiç sahip çıkmayan bi eş.evimizi ayırdıktan sonrada çok büyük sorunlar yaşadık.beni bıçakladı.hor gördü,kumar oynadı.en son olarakta ben çalışırken para çalmam gerektiğini söyledi bende bunun üzerine doktora danıştım ayrılmamın benm için iyi olacağını söyledi.bende ayrılmaya karar verdim fakat şuan kalacak bi yerim yok kimse yanımda deil bende çaresiz kaldığımdan dönmek istemiyorum

çok mutsuzum oğlum var bide ne yapcamı bilmiyorum.beni bıçaklayan hırsızlığa azmettiren birini beni asla korumayan birini gerçekten seviyormuyumdur bilmiyorum.sevgiden çok alışkanlık var sanırım.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.bugün hastaneye psikolağa gidip danıştım ama rahat konuşamadım beni kimse anlamıyormuş gibi geliyo:((

Sebebim_sensin, internet ortamında kullandığımız isimler bile aslında bizden bir şeyler yansıtıyor. Hayır, yaşamda hiç kimsenin yaptıklarınız ya da yapmadıklarınız için sebep olmasına izin vermeyin. Siz bir erişkinsiniz. Çocuğunuz var. Eşinizin yaptıkları eşinizde çok ciddi patolojiler olduğunu gösteriyor. Bu durumda ne siz ne de çocuğunuz asla güvende olmazsınız. Bu durumda, öncelikle yakınınızda bulunan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK | Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu | 0312 310 24 60 | Shçek | SHÇEK Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü) başvurarak kadın sığınma evleri ile ilgili bilgi, durumunuz için destek alabilirsiniz. Kadın sığınma evlerinde çocuğunuz ile de kalabilirsiniz.
Bu kadar sağlıksız bir evliliğinde içinde geçirdiğiniz bu uzun süreç mutlak sizin sağlığınıza da olumsuz etkiler yapmıştır. Sizin de bu anlamda mutlak yardım almanız lazım. Bizim mesleğimizden olanlarla son derece rahatlıkla konuşabilirsiniz. Başvurduğunuz meslektaşımla konuşmamışsınız. Ama en azından başvurma adımını atmışsınız. Bundan sonrasında tekrar başvurarak konuşun. Sıkıntılarınızı ancak böyle aşarsınız.
Kendiniz ve çocuğunuz için doğru kararları vererek sağlıklı bir hayat kurmanızı can-ı gönülden diliyorum.

Back