Zor dönemlerden geçip sonrasında bu da gecti diyenler leyloşunuza umut olun lütfen ❤

Hep diyorum rahat dogum degil guvenli dogum planlanmali buyuk hastahaneler secilmeli varsin oda 2 kisilik olsun
Dogumda da sonrasinda da buyuk sorunlar yasamadi, ama ozel hastahane de devam etse simdi ikisini de kaybetmistik.
Size de cok gecmis olsun.Kesiikle ben isyerime yakin diye isyerimin oldugu ilde kontrole gidiyordum normalde Sakarya da yasiyorum bu sorunlar cikinca Sakaryaya devam ettim oradaki arastirma hastanesine ve perinatologumun klinigine gidiyorum yeni dogan yogun bakimi olmayan bir hastaneye gidilmemeli gebelik bu her an bir surprizle karsilasabiliyoruz ilk kizimda her seyden bi habermisim saglik ocagindan bozma bir hastanede dogum yapmistim insan basina geldikce anliyor bir seyleri

Rahim dedigin kapali kutu 1 hafta sonrasini kestiremiyirsun insan her an endise icinde oluyor bazi insanlarin hamileligi maalesef zor geciyor iste yine serklajli surekli yatmak zorunda olmayan bir gebe oldugum icin kendimi sansli sayiyorum en azindan bunlar kisitli degil ama insan tabii ki zorlaniyor hastane kokusu duyunca ögürtü geliyor artik

Sizin bebeginize de cok gecmis olsun.Insallah hep dua ediyorum namaza kurana sarildim yoksa dusunceden kendimi yiyip bitiriyorum bir nebze dua etmek ibadet etmek icimi ferahlatiyor

Sizin bebeginize de cok gecmis olsun.Insallah hep dua ediyorum namaza kurana sarildim yoksa dusunceden kendimi yiyip bitiriyorum bir nebze dua etmek ibadet etmek icimi ferah
Ne büyük bir mucize Allah nelere kadir Amin insallah ben de hayirlisiyla kucagima alabilirim minik kizimi

Evet bunun pismanligini ben de yasiyirum ilk kizima hamileligimde bedensel olarak benim sorunlarim vardi bebegik saglikliydi ama öncesinde bi kaybim oldugu icin kendime o hamileligi zehir etmistim simdi kendime kiziyorum bak daha zoruyla karsilastin zamaninda tadini cikarmadin Allah daha kotusuyla sinadi diye ama insan o anın sartlarinda dusunemiyir iste bunu.Benim de sabah acliklarim hep yüksek 110 larda geziyor dozumuzu arttirdik insallah ise yarar alternatif tarifler buluyorum hic zorlamiyor oksapar igne kullandigim icin her gün igne olayina zaten aliskindim beni zorlayan tek sek zamanin cok ağır gecmesi insallah gececek bu gunler de ya

Annelik tam anlamiyla kalbin disarida atmasi demek cocugum erken dogar diye ağlarken bir yandan evdeki yavrum beni arar hastane süreclerinde ondan nasil ayri kalacagim diye agliyor resmen kalbim ikiye bölünmüs gibi insan her seyi düsünüyor bazi insanlarin hamileligi zor geciyor bana da ilk kizima hamileligim zor gelirdi o neymiş ki hic bir seymis diyorum simdi her durumda bizden daha zor durumda olanlar varmis bunu tecrube etmis oldum

Ay sizin adiniza cok ama cok mutlu oldum evinize götürdüğünüz günler cok yakinda o zaman insallah evlatlarimiz bizler icin güclü olsunlar

Ilk kizimda mide yanmasi kalca agrisi ve genital varisten cok cektim cocuk gibi agridan aglardim kan sulandirici igneler karnimi mosmor ederdi bese olurdu biraz evhamli bi surecti kaybim oldugu icin surekli aglardim cok zor cok zor diye simdi diyorum ki o hamilelik prenseslik gibiymis simdiki durumun yaninda bir hiçmis insan daha beterini yasayinca anliyor ama bunu öncesinde degil

Saglikla kucağınıza alirsiniz bebisinizi insallah. Yasarken insanin elinde olmuyor maalesef. Ben bir de ailemden uzak sehirdeydim. Ister istemez en kotusunu dusunuyordum hep. Seker stresle de baglantili daha yukseliyordu. Size de diyet listesi verilmistir ya da önerileri. Ben ara ogunlerde muhakkak yogurt veya kefir tuketiyordum. Cok guzel.dengeloyordu. sekeri yukssk meyveler yemiyodum. Seker orani az meyve yaninda dedihim seyleri tuketiylrdum. Pilav yerine karabugday siyez bulguru kullaniyodum. Ve her yemekten sonra evin icinde 15 20 dkka yuruyodum. Ailemde cogu kisi seker hastası. Bu oneriler ise yariyordu. Kendim hic kilo almadim bebegimde normal kiloda dogdu. Dogumla birlikfw sekerimiz.gitti cok sukur. Korkularinizi cok icten anliyorum. Biraz daha sabir. Dedigim gibi beni internet cok etkiliyoedu. Arattigim kelimeler yuzunden hep konuyla alakali hikayeler one çıkıyordu. O sure zarfinda biraktim.bakmayi artik.

ilk hamileligim 9.haftada sonlandi, kan pihtilasmasi varmis gen testimde ortaya cikmisti. ikinci hamileligimde de erken haftada uzun suren bi kanama surecim olmustu. sonra durdu 25+6 ya kadar geldik. tam 25+6 da suyum geldi, ozel hastaneden takipliydim.doktor bebegi hemen alicaz yoksa sen enfeksiyon kapar rahmini kaybedersin deyip sonra bebegin dogunca yasamayacagini, veya yasarsa da engelli olma ihtimalini falan patir patir saydi daha ne oldugunu anlamadan. sonra tip fakultesi hastanesine gittik. orda bebegin suyu az ama bebegi idare eder. kritik seviyenin altina dusmenis, aciklik yok, bebegi ne kadar tutabilirsek tutucaz icerde dediler ama 1 gunde 10 yil yaslandim.hastaneye yatisim yapildi hemen havuc sularina basladim.sabah ve aksam havuc suyu ictim her gun 34. haftaya kadar. bebegin suyu ilk baslarda 10 gun boyunca su sizmasi seklinde geldi sonra durdu, benim suyum artti.ama havuc suyu icmekten sekerim de yukselmis tabi. bu kez diyet yemekleri yemeye basladim. sonra gebelik sekeri olmadigi anlasildi. ben 37 ye kadar gittim. sagliklica oglum dunyaya geldi. tam 82 gub yattim hastanede. ama sonucu guzel oldu cok sukur. icinizi ferah tutun, olumlalar yapin dua edin insallah zamaninda bebeisiniz dunyaya gelir. stres yapmamaya calisin. her seyin basi malesef stres.stresten suyum gelmisti benim

Maalesef öyle başka bir arkadaşım da dediginiz gibi hamileligi boyunca yattı riskliydi durumu surekli kanaması vardı. Çok şükür geçti o da sağsalim aldı bebegini kucağina. Dua edin kendinize dikkat edin gececektir insallah. Zaten doğduğunda unutuyorsunuz her şeyi. Insallah sağsalim siz de kavusursunuz bebeginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…