zor doğumum oldu

bh_48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
240
2
66
Muğla
aradan 28 gün geçdi ve ben ancak cesaret edip kendimi toplayıp doğum hikayemi yazma kararı aldım .ilk doğumum ve hiç hayal ettiğim gibi umduğum gibi geçmedi.en başından beri normal dğum yapıcam dedim hep öle dedim htta sezaryenle doğum yap dien anneme babama kızdım çok siz bnm karnımın kesilmesini mi istiosunuz falan die.hep olumlu hikayeleri okudum okurken duygulandım ağladım.26 ağustos günü saat 20.00 de kan gelmeye başladı önemsemedim hafifde kasıklarım ağrıodu doğumum gecikmişdi zaten doktorun verdiği tarihden 4 gün geçmişdi .o günde bütün evi temizlemşdim doğuruverirsem ev temiz olsun geldiğimde die o da tetikledi sanırım su falan gelmedi.saat 22.00 de bi bakdım gene kan var ve kasıklarım ağrıo korkdum eşime hadi gidelim dedim gittik devlet hastanesine.ebe muayne etti yatışımı yapdılardoğumhane de kaldım o gece tek başımaydım ebeler de odalarına çekildiler başka hamile falanda ykdu yanmda sabaha kdr sancım oldu uyuyamadım sabaha doğru sancılar kesildi sabah doktor gldi muayene etti serum ve sunisancı vermeye başladılar ben gene 2 saat falan çok canım yanmıodu allhm öğlene dooru başladı artk sancılar yoğun olarak gelip gidip muayne odasına alıolar yok böle bişey gelen giden elini sokuo.artık mahvoldum öğlen 13de 14 de mafdım yani açılmada geç oldu sabah doktor muayne ettiğinde çocuğun başı oturmamış dedi oturmazsa eğer sezaryene alırız demşdi akşama kdr onu oturtmaya çalşdılar bi de.elleriyle ebeler karnımın üstünü evirip çevirip gibi hareketler yapıolar oturtmaya çalışıolar ellerini sokup çocuğun kafası nerde die bakıolar saat 3 de açılma 8cm di. artık muayene odasına da götürmüolar çıkarttılar herşeimi yattığım yerden muayne edip duruolar hele bi tane ebe vardı sinir oldum normal doğum yapdırcam die deli etti kendini.ben nasıl bağırıorum ama artık kapıdan annem duyuo sesimi o da ağlıo içeride kimsei almıolar kapıda annem kaynvalidem eşim onların yüzlerini düşününce bile gözlerim doluo şimdi bnmm için çok üzüldülersaat 4 de doğumhaneye aldılar ıkın ıkın ıkın uğraşdılar hiçbideğişiklik yok felakt canım yanıo allh o acıyı kimseye yaşatmasın kesinlikle sancı berbat bişey öyle bi acı yok.başımdada 8 kişi var 8 kişi bana bakıo ebelr stajyerler temizlik personelleri.saydım yani o can havliyle insan kendini çok kötü hissedio herkez bakarken .doktor geldi sezaryene alcaz dedi hemen soydular ameliyatönlüğü giydirdiler suni sancıyı çıkardılar kolumdan eşine haber verin dediier ona imzalar attırdılar bana attırdılar ben hala perttim ama ağlıyorum sancım var çokkötü tekerlekli sandalyede götürdülerannem ağlıo kayınvalidemdeçok ağlamış eşim öle dio.gittik ameliyathaneye ordada üstümü soydular tamamen yatırdılar ama ben bağırıorum hala sancım var yatınca daha çok oluo diebaşımda gençden bi oğlan vardı nefes al ver nefes alver dedi ohhhhhh bir uyumuşum ama uyandığımda aynı oğlan tokatlıodu beni nefes al ver nefes alver die nefes almıodum çünkü tabi aldım verdim artık =)=) yarı uyur yarı uyanıkdımeşimi annemi gördüm eşimi görmek bana o kdr mutluluk güven verioduki anlatamam. odaya götürdüler gözlerim hala görmüo bulanık görüo bebeğim olduğunu ben unutmuşum=) bi bebek getirdiler emzir die yatağa yatar yatmaz gerçekdende unutmuşum çocuğum olduğunu ne bilim.4.118 gr doğdu zaten ondan doğuramadım herhalde ondan başı oturmadı yerine.6saat sonra beni kaldırdılar o acıda kötüydü ne yalan söliyim 2 gün hastanede kaldım 2 gün birilerinin yardımıyla kalkdım yatakdan ama 4 5 gün sonra çok çok iyiydim yani hele 10 gün sonra hiç doğum yapmamış gibi yüzü koyun bile yatıodum bi daha doğuma gitsem hiç normal falan demem direkt sezaryene yani.ama bazıları da çok kolay doğum yapıo mesela bi tane kadın araba da doğurup gelmişdi ben yatarken hastanede.ama allah günahları silermiş çekeceğim varmış napalımoğlum çok güzel şimdi onu sewmek çok güzel paso emio gazçıkarıo kaka yapıo uyuo=)ama büyüsün öpe sewe delirticem onu.

Canım maşallah bebeğine Nasıl beslendinde 4 kilonun üzerine çıktı bebiş Bende hamileyim tüyo ver benm bebişimde topalak olsun kolay mıncıklansın Annem benim için kuşbaşı et gibiydin kundakta 2.200gramdın ellemeye korkardık diye anlatır. Hatta babannem bile bu çok ufak nasılsa ölür diye sevmeye gelmezmiş beni ki ilk torunum. Sevmeye gelirse alışırmış ölürsemde üzülürmüş. Cadı karı

açıkcası çok yanlış beslendm ben aslında kendim kiloluyum eşimde öle ufak tfeksayılmaz ee çocukda iri oldu işte aç dolaşmadım pek karnım acıkdığındayedmyani cnm ne isterse kahve kola hç kasmadm ama çokyanlış yani.doğumagirerken 105kiloydum çıkdıkdan 1 hafta sonra tartıldım tam93 düm resmen 12kilogitti şimdi1 ay geçdi 89 um.hamile kaldığmda91 dim.az yiorum zayıflamakistiorum ama yemeince süt olmuo bomboş oluo göğüslerim o zmnda bebişime üzülüorum oturup ağladım bile sütüm kesilcek çocuğum aç klcak die die ilk bi diyete girdiydimde ama yiyince süt oluo yani 3 çocuğa yetcek kdr=)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…