zor çok zor

Kapat ya kapat mi dedi? Bu soz her seyi ozetlemiyor mu sence?
sen de tamamen o sayfayi kapat bence. Saygisiz adam. Onun icin verilecek bir omre yazik...

canım sana aşık olsa ailesinden önce soluğu senin yanında alır, dayanamaz yani, ben anlattıklarına göre seni sevdiğini düşünmüyorum, hatta başka biri bile olabilir

canım sana aşık olsa ailesinden önce soluğu senin yanında alır, dayanamaz yani, ben anlattıklarına göre seni sevdiğini düşünmüyorum, hatta başka biri bile olabilir

Hayirlisi diyorum inşallah ben bi karar verip yol gösterebilirim oda hak ettiğini yaşar

Hepimiz ergenken böyle şeyler yaşamışızdır ama yaş kemale erince mutluluğun tanımını daha şyi yapmaya başlıyoruz. Ne istediğimizi daha iyi biliyoruz. Sizin yaş da pek küçük değilse bence biraz hayatı sorgulayın.

Bu hayatta hiçbir erkeğe gel seni göreyim demiceksin. Adam isticek ya seni görmek. Senin işlerin yoğun olucak. Senin ailen önemli olacak. Ailemleyim görüşemem diyeceksin. Yok görüşmek istemiyorsa bitirmesini bilmek lazım. Güçlü olun biraz.

ilsikizde yillarinin saygiyi
yemesine izin vermeyin saygi ozleemkten daha onceli gelmeli birazcik ara verin saygisida ozlemide artisin hemde size agzina geleni saydiramayacagini anlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…