Zor bebek ayni zamanda zor cocuk mu olur?

bboobbeepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
363
342
103
31
Merhabalar,
1,5 aylik bir oglum var. Suan icin kendisi baya zor bir bebek. Aciktiginda, emzirirken, altini degistirirken, kiyafetini degistirirken, uykusu geldiginde sanki dunyanin sonu gelmis gibi agliyor. Hatta uyanikken cok nadir aglamadigi zaman oluyor, belki karni doyduktan sonraki ilk 10-15 dk sonra yine basliyor aglamaya. Zor bebekler ayni zamanda zor cocuklar mi olur? Yani zor cocuk dedigimiz yaramaz, laf dinlemeyen, surekli arkasindan kosulab cocuklar midir? Psikolojik olarak simdiden cok yiprandim ve yoruldum

Bebeğim bu şekildeydi 8 saat boyunca aralıksız ağladığını biliyorum 5 kişi susturamamıştık şuan 19 buçuk aylık ve inanın hayla ağlıyor herşeye

Mizaç 1yaşa kadar oturuyor en azından bu dalda uzman kişilerin kitapları bunu diyor hatta ay ay yazmışlardı tam net hatırlamamakla beraber 3-7 ay arası gibi bişeydi

Canim gercekten mi? :/ inatci bir kisiligi ni var, nasil basa cikiyorsun..
Oturup onunla akşama kadar oynarsam sorun yok ama yanından 5 dk bile ayrılmıyorum.yemek ve temizlik yapmak için onun uyumasını bekliyorum bazen başa çıkamıyorum oturup ağlıyorum hatta bı kere arkadaşımla beraber çocukları hastaneye götürdük ben girdim oğlum ağla ağla odada nasıl çıktık peşimden arkadaşım girdi arkadaşıma demiski doktor senden önce giren çocuğun annesine Allah sabır versin nasıl bakıyor o çocuğa valla bazen takatim kalmıyor fiziki olarak değil ama kafa olarak çok yoruyor çok

Oğlum da çok ağlaktı bebekken. Şuan yaramaz değil ama hala mız mız diyebilirim. Yine de bebekliğe göre çok çok iyi

Kendinizi böyle kosullamayin. Zor çocuk dediğiniz çocuklar aslında merak duygusu yüksek özgüvenli yetişen akıllı çocuklar oluyor genelde. Ama mizaç da etken tabiki. Çocuğunuz çok hareketli meraklı olursa da korkmayın. Sakin mizaçlı olursa da korkmayın. İlla ki büyüdükçe değişiyor birşeyler. Olgunlasiyorlar.. burayı kıstas almayın kendinize. Her çocuk farklı gelişir. Kiminin ki 1 yaşında sakinleşir kiminin ki ilkokulda. Sağlıklı gelişim göstersinler önemli olan o

Hayatımda gördüğüm en zor en aglak çocuklara sahiptim 11 aylık olacaklar şimdi nerdeyse. Baya düzeldiler. Oğlum hiçbir şekilde yerde durmuyordu şimdi yuvarlanmayı öğrendi hep yerde durmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…