- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
cümlemizinkini tatlım. darısı isteyen herkese inşallahhhhhhhhhhhhhhhhMaşallah Allah bağışlasın...
amin canım benim. çok teşekkür ederizmaşallah. allah analı babalı büyütsün. allah bağışlasın.
rica ederim canım. o miniğini öp benim için.amin canım benim. çok teşekkür ederiz
o da seni çok çok öpüyor teyzesi. biraz hastayız ama yine de mutluyuzrica ederim canım. o miniğini öp benim için.
sağlıkla kucağına al sen de canımMasallah size... Bende oglumu saglicakla alirim insallah kucagima :))
merhaba sevgili kknın güzel anneleri.
ben pek süslü cümleler kuramam, beceremem yani. bu yüzden içimden gelenleri yazıyorum. bir hatam olursa şimdiden affola
08.05te doktor kontrolüne gittik meleğimle. 40 haftalıktık. doktor suyumun azaldığını söyledi. ben de yarın sezeryan olayım dedim. kabul etti.
DOĞUM HİKAYEM: 09.05.2015 saat 8de hastanedeydim. doktorumla spinal için anlaştık ve hazırladılar beni. önce önlüğümü giydim ve lavman yapıldı. kan aldılar, işlemleri tamamlayıp odaya alındım. ekip toparlandıktan sonra doğumhaneye alındım. belimden iğne vuruldum ve doktorlar ve hemşirelerle sohbete başladık ilaç etki etsin diye oyalamaya çalışıyorlardı yani. beni kesmeye başladılar :) ve ben aşırı ağrı hissediyordum. çünkü ilaç etki etmedi. ben sıçrayınca doktor ne oluyor filan dedi ve ben de anlattım durumu. ''ee söylesene bunu bize'' dediler. nerden bileyim böyle olacağını değil mi ama.
neyse genel anestezi oldum son anda. beni uyuttular. odamda doktor ve eşim konuşuyorlar. bebeğimi de emzirip uyumuşlar. sesleri duyuyorum ama tepki veremiyorum. sadece ağlıyorum oğlumun kokusunu duyup. o nasıl bir kokuydu anlatamam.
neyse ben tamamen uyandım ve doktorum da benle dalga geçiyor. bugüne kadar senin kadar ağlayan birini görmedim. uyurken bile ne kadar çok ağladın öyle. doğumhanede bile. :)
şuan çok sancım var dikiş yerlerimde. . ama onu koklayınca sancı umurumda olmuyor
çok erken oldu kuzum ya.Canım benimde uyuşma olmadı ve son anda bende uyutuldum, çok canım yandı ameliyatta. Sen mayısta doğum yapmışsın 5 ay sonra tekrar hamilesin ama doktorlar sezaryan arası en az bir yıl olması gerekli diyorlardı. Yanlış anlama benimde oğlum yaşına girerken hamile kaldım, doktor erken olmuş dedi o yüzden soruyorum. Rabbim bebeklerini sana bağışlasın.
çok erken oldu kuzum ya.
ama aldıramam ki, kıyamam ona.
akılsız başın acısını ayaklar çeker.
herhafta kontrolüm oluyor
çok fazla kilo almamam gerek dikişler için
off offf
senin öteki minnak kaç yaşındaHayırlısı olsun canım çok dikkat et, ben bile tedirgin oluyorum bazen. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İkiz gibi büyütcez oda güzel
senin de bebiş hayırlı olsun. ağrısız, sızısız, sağlıkla kucağına al insallahAllah bagıslasın inşallah yeni bebeginizi kolayca ağrısız acısız dogurursunuz :)
senin de bebiş hayırlı olsun. ağrısız, sızısız, sağlıkla kucağına al insallah
senin öteki minnak kaç yaşında
Allah uzun ömürler versin canımŞimdi 15 aylık oldu. Bebiş doğunca 20 ay olacak aralarında:))