Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonal f kaçlıkKizlar merhaba
Elimde 2 kutu acilmamis gonal f igne bulunmakta ihtiyaci olana vermek istyorum
Merhaba ben istiyorumKizlar merhaba
Canim Merhaba Gecen hafta urunleri ihtiyac sahibi bir ablaya verdim k.bakmaMerhaba ben istiyorum
Hadi yaCanim Merhaba Gecen hafta urunleri ihtiyac sahibi bir ablaya verdim k.bakma
Tamam cnm sagol
Elinde ovarilte olan vaatmı yada nereden bulabilirim acil lazımKizlar merhaba
Canim tup bebek merkezlerine yakin eczanalerden bulabilirsin ben o sekilde bulmustumElinde ovarilte olan vaatmı yada nereden bulabilirim acil tup bebek merkezlerine yakin eczanelerde bulabilirsin ben o sekilde bulmustum
Şuan lazım doktorum erken demedi dese temin ederdim maalesef bulamıyorumCanim tup bebek merkezlerine yakin eczanalerden bulabilirsin ben o sekilde bulmustum
Anladim canim ama malesef hemen bulunabilen bir igne degil eczanaleri ara istersen insallah bulabilirsinŞuan lazım doktorum erken demedi dese temin ederdim maalesef bulamıyorum
Bugün yapmam lazımdı dün 22mm diAnladim canim ama malesef hemen bulunabilen bir igne degil eczanaleri ara istersen insallah bulabilirsin
Anladim canim doktorunla gorus istersenBugün yapmam lazımdı dün 22mm di
Çatlayınca akıntınız oldumu sizin şuan akıntı olacakmış olmayacakmış diye artık tek çarem o olmazsa kesin çatlamadı diyebilirmiyizCanim tup bebek merkezlerine yakin eczanalerden bulabilirsin ben o sekilde bulmustum
Ben o igneyi opu olmadan once kullanmistim akintim olmadi diye hatirliyorum canim ben temmuz da kullanmistimÇatlayınca akıntınız oldumu sizin şuan akıntı olacakmış olmayacakmış diye artık tek çarem o olmazsa kesin çatlamadı diyebilirmiyiz
Numarası vardı internette amaAnladim canim doktorunla gorus istersen![]()
çatyaınca akıntı oluyor deniyor ya bende çatlamazsa olmaz diye düşündüm gerçi olsada olmayabiliyorBen o igneyi opu olmadan once kullanmistim akintim olmadi diye hatirliyorum canim ben temmuz da kullanmistim
Evet canim bence sen gec olmadan doktoruna danis istersen o seni yonlendirirNumarası vardı internette ama
çatyaınca akıntı oluyor deniyor ya bende çatlamazsa olmaz diye düşündüm gerçi olsada olmayabiliyor
Yarın pazar devlet hastanesi doktoru bu pazartesi anca ulaşabilirimEvet canim bence sen gec olmadan doktoruna danis istersen o seni yonlendirir
Evet canim devlet hastanesindeki doktorlara ulasmak malesef cok zorYarın pazar devlet hastanesi doktoru bu pazartesi anca ulaşabilirim