Zona oldum..

unayse_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
48
0
30
arkadaslar ben gece yanıgı olmusum.ve bundan bacagımda göbegimde ve dudagımda iz kaldı vucudumda sivilceden leke gibi bişi deudagımda da ise çatlak gibi duruyo bunun için eczanede verilen ilaçlar işe yaramıyor.soguk pansıman bile işe yaramadı vucudmdan biras korkuyom bildiigniz bi cözüm varmı? ltf

Zonanın iyileşme süresi 2-3 hafta arasıdır.
Bende geçirdim acısını biliyorum.
ılaçlarınızı düzenli kullanın mutlaka.
Çok geçmiş olsun.

çok saol cnm ya bende iz kaldı ben doktora giti soguk pansumanlada geçmedi sendede kaldımı göbegimde siyah bi sivilcelenme kaldı cok kötü duruyo

geçmiş olsun canım.bende geçirdim. belimde bir süre izi kalmıştı ama şu an yoklar :)

Bendede agrı oldu bir hafta sağ sırt bölgemde netten baktım zonya benziyor alerjiler çıktı bugun doktora gideceğim umarım önemli bir rahatsızlık değildir tüm arkadaşlara geçmiş olsun

zon nasıl bi hastalık canım bi bilgi verebilirmisin ben roza hastasıyım bi aktar cildime baktı zona bu dedi bende hayır roza dedim aktar dilinde biz buna zona diyoruz demişti nasıl bi belirtisi var

Evet doktor bana da zona dedi :KK43: Sırtımın sağ tarafında çıktı bende de 1 hafta agrısı oldu sanki yel girmiş gibi,sonra batmaya başladı ve bu alerji gibi şeyler çıktı 8-10 tane var sinek ısırığı gibi ama toplu bir yerdeler.Dün cildiye uzmanı 5 çeşit ilaç ve krem yazdı geçer dedi ilaçları düzenli kullanmak gerekiyormuş benimki henuz başlangıcıymış.Sinir ucu iltihaplanması bu rahatsızlık küçükken su çiçeği geçiren kişilerde olma olasılığı yüksek artı sinir stres te yaparmış Tüm arakadaşlara geçmiş olsun

gecmıs olsun arkadaslar ...
benımde bacaklarımda cıktı.. doktor bana iğne ,gece yutulacak hap ve krem verdi..,nsallah gecer

son olarak kaplıcaya gıtmıstık benım ıstegımle :KK43: gececek sandım ama daha fena oldum :KK43:(( meger su zonaya yaramıyormus..ne bilem.

X