• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmirli kzlarr :))

merwush

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
395
156
303
İzmir
artık bu yaz ingilizce kursuna gitmeye karar verdim ama izmirde hangisine gideceğime karar veremedim...giden ve memnun kalanlar varsa paylaşabilirse çok sevinirim sırnaşık şey

selam canlerim egenin incisinden deniz kokulu kızlarımıza kucak dolusu selamlar... hihoyyyt seviyene bağlı birazda bu..mesela ben 4 sene evvel kemeraltı salepçioğlu çarşısı arkasındaki batı dilleri eğitim kurumu diye bi yer var oraya gittim..baştan başlatmıyor belirli seviyeden alıyor..lise hazırlık üniv.hazırlık,üniv.profları,yüksek lisans ta asistanlar,öğrenciler gidiyordu..çeviri kursuydu bu..profesyoneldi..bana çok şey kattı..

scallywag ın söyledıgı yere arkadasım gıttı memnun kalmıstı.onda para 1 yıllık senetle anlasıyorsun
mesela 1500 lıra her ay 150 verıyorsun 10 ay öduyor 8 ay gıdıyorsun falan gıbı bır sey.
ama ıllakı 1500 lıralık senete ımza atıyorsun... ama ıyı bır kurstu dıyordu arkadasım

bende tömerin çok iyi olduğunu duydum diğer kurslara göre biraz daha pahalıymış ama hakkını weriyorlarmış

tomere italyancaya gtmek istyorum ben de ne zamndr hep bi okutman eksikligi wardı smdi geldi mi blmiorum gidp bi srmak lazım ayrıca pahalı diil arkdslar amrkan kultr 600ken italyan kultur 450yken tomer 2 aylık 250ye geliodu en son indrmle smdi blki 275 fln olmstr o kdr blemicem

Ben amerilan kültüre gidicem bu yaz yoğun programı varmıs ağustosta..
Benim abim gitti ve gayet memnun kaldı çalışıp çalışmamak siizn elinizde başarıyı siz yakalarsınız.. :)

Benimde Arkadaşım Amerikan Kültürden Çok Memnun Kaldı..

bilginiz olsun kızlar ben oydeme gittim kandırdılar zaten konuşamadan bitidik arkadaşlarla 12. kuru...
kurlar bittikten sonrada konuşma kursuna 1 yıl daha katılabilirsiniz dediler bana biterken sordum kursa öyle bişe yok dediler sınıftaki ark.lara da öyle demişler karşı geldik ama kimse tınmadı.
siz hata yapıpta gitmeyyin bari

tömer aylık 100-150 civarı, çoğu ingilizce kursu aynı fiyatta aslında daha pahalı olanları da var tabi. ben oydem'e gitmiştim, seviye sınavına girip orta seviyeden başlamıştım . aylık 180 tl veriyodum 2 sene öncesinde.3-4 ay gittim, bana pek fazla şey katmadığı için bıraktım. tömer'e giden bi kaç arkadaşım memnun kalmadılar tömerden, izmirin tömeri pek ii değil diyo çoğu insan.

Ben oydem e gittim çok ta memnun kaldım. Programı tamamladım ve onların sayesinde konuşabiliyorum. öğretmenleri ortamı ve sıcaklıklarını hiçbirşeye değişmem....oydem e gidin ve ingilizce öğrenin.

Back