• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmirde temizliki aryorum ltfen yardm..

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
96
İzmir
Allah rızası için yokmudur bildiğiniz tanıdığınız bu izmirde gaziemir ayrancılar yada torbalı civarlarında evlere temizliğe giden bir kadın.Doğuma gitmeden şu işlerimi bitireyim istiyorum, 1.5 yaşındada bir oğlum var,çok zorlanıyorum,lütfen yardım.

cnaım izmirde temizlik şirketi ile anlaşabilirsin neden kadın arıyorsunki en güzel sistem bu bence nette bualbilrisin şirket isimleri ve telefonalrını hayırlı doğumlar kolay gelsin

wildrose:merhaba izmir bucadayım aradıgın temizlikci bayanı bulabildinmi acaba bulamadıysan ben talibim sevgiyle kal...

Allah rızası için yokmudur bildiğiniz tanıdığınız bu izmirde gaziemir ayrancılar yada torbalı civarlarında evlere temizliğe giden bir kadın.Doğuma gitmeden şu işlerimi bitireyim istiyorum, 1.5 yaşındada bir oğlum var,çok zorlanıyorum,lütfen yardım.

ben işinize talibim özelime mail adresinizi yazarsanız görüşebiliriz saygılar...

Back