• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zmir deki devlet yurtlar veya zel yurtlar hakknda yardm edinnn:(

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
kızlar ben izmir ege yi kazandım ama devlet yurtları hakkında acil bilgi almak istiyorum.devlet yurtları nasıll fiyatları nedir acil yardımmmm...:çok üzgünüm:

devlet yurt fiyatları bildiğim kadarıyla her yerde aynıdır cnm..sen ona bnce yurtkurun sitesinden bakabilirsin;))

merhaba tatlım ben dokuz eylülde okuyorum..devlet yurdu izmirin pek cok yerinde var ege kampüsünün içinde 2 tane var.biri izmirin en büyük yurdu 15000 kişilik falan.fiyatı cok cok uygun aylık 30-60 gibi birsey.ama pek iyi degilmiş yani tuvaletleri falan akıyor diyor arkadaslar.diğerinin adı ögrenci köyü.orası mükemmeldir içi de cok güzel hem de dibinde forum bornova var(alısveris merkezi).yalnız orası dewlet yurdu degil egenin yurdu aylık ücreti 320.depozito da 320.oranın basvuruları yarın baslıyor ege üniversitesinin sayfasını takip et.basvuru yapamazsan yardımcı olurum yine..baska dewlet yurdu narlıderede,bucada var.narlıderedeki de cok güzel ama sana cok uzak.buca idare eder ama o da uzak tatlım.sorularını sor istedigin kadaropuyorumnanaktan

ege üniversitesi bornovadadır orayı cok sewersin.üniversite kafeyi bul cok ucuz ve cok lezzetli ürünleri...sewgi yolu var takılırsın orlarda..ayy ne güzel walla hayırlı olsunzemuszemus

canlarım çok teşekkür ederim ama ben devlet yurduna girecem sanırım.bornova kız yurdu falan var orası nasıldır bi de biz hazırlık okuycaz mı edebiyat fakültesi tarih bölümüyüm.? bi sorum daha var ankaragaziye nasıl geçiş yapabilirim ege oradan daha yüksek.heveslendim yazdım izmir i ama zorlanırsam ankara gaziye geçmem çok mu zor olur?şimdiden teşekkürler..

bornova kız yurdu cok iyi degil ama idare eder..sanırım hazırlık okuyacaksın ama muhafiyet sınavına gir ingilizcen iyiyse gecersin 1 den baslarsın.egenin muhafiyet sınavı kolaydır biraz calıssan gecersin.yatay gecişi sormussun.ortalamanı yüksek tut yeter.ama gazide yer olması lazım geciş yapabilmen için yoksa tüm dersleri AA da olsa gecemezsin.onu 1.sınıfın sonunda gazinin sitesinden ögrenebilirsin..ama eminim ki egeden sonra gaziye hayatta gecmezsin:)hayırlı olsun bölümün ve okulun:)

teşekkür ederim.:)ingilizcem baya iyiydi ama bazılarını unuttum.sanırım muhafiyeti geçmem zor olur.o sınava nasıl giriyoruz?kusura bakma seni de yoruyorumm.fisfisfis

bana sorulmamş ama cwp veriyorum kusura bakmayınn..
ege üni.nin sitesinden kayıt yaparken ingilizce muafiyet sınavına girip girmiceğinle ilgili bi bölüm var orayı işaretlersin.eylülün ilk haftası gbi de üni.de kayıtlar olur kayıt sırasında ing.muafiyet sınavına girceğin yeri söylerler.yabancı diller bölümnden(kütüphanenin arka tarafında kalıyor) de örnek sınav kitapçıklarını almayı unutma tabi ing sınavına grmek istiosan:) sınav gerçekten kolay oluyor ztn sınava girenleri pek bırakmıyorlar 70den geçiriyolar..eminim ki izmirin tadına varınca özellkle bornova küçükpark:D ordan ayrılmak istemiceksin=) ama yurt konusunda pek ii şeyler sölemiycemm:( öğrenci köyü çok iidr ama kontenjanları çok az bi bölümden 3 4 kişiyi alıyorlar..kampüs içnde bulunan yurt gerçekten kötü ama ark.ortamı bakımından katlanılıyor..bu arada hayırlı olsun egeye hoşgeldinn=))

bana sorulmamş ama cwp veriyorum kusura bakmayınn..
ege üni.nin sitesinden kayıt yaparken ingilizce muafiyet sınavına girip girmiceğinle ilgili bi bölüm var orayı işaretlersin.eylülün ilk haftası gbi de üni.de kayıtlar olur kayıt sırasında ing.muafiyet sınavına girceğin yeri söylerler.yabancı diller bölümnden(kütüphanenin arka tarafında kalıyor) de örnek sınav kitapçıklarını almayı unutma tabi ing sınavına grmek istiosan:) sınav gerçekten kolay oluyor ztn sınava girenleri pek bırakmıyorlar 70den geçiriyolar..eminim ki izmirin tadına varınca özellkle bornova küçükpark:D ordan ayrılmak istemiceksin=) ama yurt konusunda pek ii şeyler sölemiycemm:( öğrenci köyü çok iidr ama kontenjanları çok az bi bölümden 3 4 kişiyi alıyorlar..kampüs içnde bulunan yurt gerçekten kötü ama ark.ortamı bakımından katlanılıyor..bu arada hayırlı olsun egeye hoşgeldinn=))
ege üniversitesinin sitesinden ilk kaydı yaparken hazırlık muafiyet sınavı ile ilgili işaretleme yoktu sadece bilgi veriyodu muafiyet sınavı için kesin kayıtla beraber yabancı diller bölümüne başvurunuz diodu yanlış mı biliyorum acaba? bir de yerleştirme sonucu açıklandıktan bir hafta on gün sonra eve okuldan bilgilendirme(gerekli belgeler vs.) zarfı geliyormu?

bende muafiyetle ilgili o yazıyı okudum kesin kayıt günü başvurun gibisine şeyler diyordu.işaret yoktu.bana zarf gelmedi.ama belgeler ikametgah kağıdı vukuatlı nüfus kayıt örneği diploma adliye sicil kağıdı vs.şeyler lazım diye biliyorum daha da olabilir.

Back