Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ege üniversitesinin sitesinden ilk kaydı yaparken hazırlık muafiyet sınavı ile ilgili işaretleme yoktu sadece bilgi veriyodu muafiyet sınavı için kesin kayıtla beraber yabancı diller bölümüne başvurunuz diodu yanlış mı biliyorum acaba? bir de yerleştirme sonucu açıklandıktan bir hafta on gün sonra eve okuldan bilgilendirme(gerekli belgeler vs.) zarfı geliyormu?bana sorulmamş ama cwp veriyorum kusura bakmayınn..
ege üni.nin sitesinden kayıt yaparken ingilizce muafiyet sınavına girip girmiceğinle ilgili bi bölüm var orayı işaretlersin.eylülün ilk haftası gbi de üni.de kayıtlar olur kayıt sırasında ing.muafiyet sınavına girceğin yeri söylerler.yabancı diller bölümnden(kütüphanenin arka tarafında kalıyor) de örnek sınav kitapçıklarını almayı unutma tabi ing sınavına grmek istiosan:) sınav gerçekten kolay oluyor ztn sınava girenleri pek bırakmıyorlar 70den geçiriyolar..eminim ki izmirin tadına varınca özellkle bornova küçükpark ordan ayrılmak istemiceksin=) ama yurt konusunda pek ii şeyler sölemiycemm öğrenci köyü çok iidr ama kontenjanları çok az bi bölümden 3 4 kişiyi alıyorlar..kampüs içnde bulunan yurt gerçekten kötü ama ark.ortamı bakımından katlanılıyor..bu arada hayırlı olsun egeye hoşgeldinn=))