Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
-
- Konu Sahibi ALAGUL1983
arkadaşlar dün ne denedim biliyomusunuz? tabıkı bilmiyosunuz:) yarım çaybardağı sıcak suyun içine yarım çorba kaşığı üzüm sirkesi döktüm ama su çok sıcak olmasın karıştırdım yüzüme sürdüm kuruyunca suyla yıkadım ve gül suyu ile yüzümü tekrar sildim yüzümde inanılmaz bir parlaklık oluştu tavsiye ederim :dance:
-
- Konu Sahibi ALAGUL1983
bende elma sirkesi tercih ediyorum üzüm sirkesi daha keskin çünkü...
elma sirkesinin kokusu güzel diyemiyecem ama üzüm sirkesinin kokusuna tahammülüm yok..
bende cam bir sprey şişesine(eski parfüm şişem) biraz elma sirkesi birazda beklemiş su koydum dolapta saklıyorum...
akşamları serin serin bir pamuğa sıkıp yüzüme tonik uyguluyorum sonrada bepanthene krem sürüyorum al sana bebek gibi bi cilt :)
sirke her derde deva:)
-
- Konu Sahibi ALAGUL1983
bende elma sirkesi ile yapıyorum .gerçekten faydalı
-
- Konu Sahibi ALAGUL1983
teşekkürler canım.hemen deneyeceğim.
-
- Konu Sahibi ALAGUL1983
kızlar elma sirkesiylede olur tabı aynı etkıye sahip zaten sulandırıyosunuz üzüm yada elma sirkesi farketmez yani
-
- Konu Sahibi ALAGUL1983
kızlaaarr ben bunu denedim tabiikii :enbuyukkk: ama yüzüm çok kötü yanıyoo bu yararının sonucu mu yoksa zararının sonucumu
-
- Konu Sahibi ALAGUL1983
kızlaaarr ben bunu denedim tabiikii :enbuyukkk: ama yüzüm çok kötü yanıyoo bu yararının sonucu mu yoksa zararının sonucumu
Ölçüyü fazla mı kaçırdın acaba?
Tabiki yanması iyi bir şey değil...