- Konu Sahibi beyaz toprak
-
anacım bizde laf bite mi hiç...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vah vah kuzucuklarım teeek tek kaçıyorlar :dilcikar: neysem yarına muhabbet kalmıcak gidin eyece dinlenin yarın ifadenizi alıcamkaydirigubbakcemile
Ayyy çok sevindirik olmuşam ne kaa kolaymış harbi cahhallıkmış ama olsun bilmemek değel öğrenmemek ayıp ay canlarım öğretirmişte beniiia.s.
kızlar bende çıkmak zorundayım tamda işi öğrenmişken kardeşim tepeme tünedi rahat bırakmıyor ona vercem :çok üzgünüm: inanmıyorum ya şimdi ne yazıcam bakın YARIN GÖRÜŞÜRÜZZZZhihoyyythihoyyythihoyyyt öpüyorum hepinizi şekerler:1hug:
anacım bizde laf bite mi hiç...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu saate kadar bişey yemedinmi:1shok:
kız senin karnın çalar saat gibi...dün akşamda bu saate açıkmıştın sen..cokacimcoookAha saat 23 olmuş...:1shok:
Karnım acıktııııcokacimcoook
herşeyin bi sonu vardır:çok üzgünüm:
kız senin karnın çalar saat gibi...dün akşamda bu saate açıkmıştın sen..cokacimcoook
şahsen bizzat kendim için söylüyorum benim her zaman söyliyecek bişeyim olurşakkıdı
chetoss var mutfakta onu yemeyi düşünim cokacimcoookkızım durulurmu bu saate kadar ben bir saat önce lüplettim bişeyler dayanamam valla hemencik bi sandüviç yapıyosun yiyosun hade bakem hadeeekaydirigubbakcemile
İşte şimdi karnım acıktı yatma vaktii
Sabah karnım acıkıncada kalkma vakti...
Böle yaşıyorumbenn:icecream:
iyiymiş valla söylede ondan bizde sipariş verelim birer taneşakkıdı
ahanda kimse kalmamış.:1shok:..şimdi ben yanlız mıyım??:sm_confused:
ama ama altta gözük müyon yoksam sen heyalet mi oldunnnfisfisfisBeni adamdan saymıyonmuusenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?