• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ziyarete giderken ne alabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
448
İstanbul
Kızlar bir iş yeri ziyareti yapacağım da, daha önceden biraz samimi olduğum arkadaşların ofisine gideceğim. Baklava filan mı alsam diyorum. İyi bir yerden alacağım inşallah. İki kişiler ofiste. Ama diğer çalışanlara da ikram ederler illa ki. Miktarını ne kadar almam uygun olur, görmemişliğe de cimriliğe de kaçmadan? bir yardımcı olun şu saftınıza :)

Pasta da olabilir.. Krokanli olanlarda.. Ama yaninda tabak ve çatal da götürünüz..

Meyve sepeti yaptırabilirsiniz .. Hani çikolataya batırılmış meyveleri çiçek buketi gibi satıyorlar

Kızlar bir iş yeri ziyareti yapacağım da, daha önceden biraz samimi olduğum arkadaşların ofisine gideceğim. Baklava filan mı alsam diyorum. İyi bir yerden alacağım inşallah. İki kişiler ofiste. Ama diğer çalışanlara da ikram ederler illa ki. Miktarını ne kadar almam uygun olur, görmemişliğe de cimriliğe de kaçmadan? bir yardımcı olun şu saftınıza :)
Baklava yada çikolata alabilirsin 2 kişi için 1 kg alsan yeter baklavayı ama diğer çalışanlarda var diyorsun 2 kg gözden çıkar o zaman.

Baklavayi al en antep fistiklisindan yesinler
Erkekler ne anlar suslu cikolatadan yeaa!

Fıstıklı baklava iyidir yarım kilo yeter iki kişiler diyorsun bir kilo alsan fazla kaçar kalanı çöpe gider paran çöpe gitmesin :) yarım kilo iyidir :) belli bir süreden sonra yenmiyor zaten :))

Fıstıklı baklava iyidir yarım kilo yeter iki kişiler diyorsun bir kilo alsan fazla kaçar kalanı çöpe gider paran çöpe gitmesin :) yarım kilo iyidir :) belli bir süreden sonra yenmiyor zaten :))

ben de işte bu yönden biraz karıştım. normalde acımam parayı da bu ay bütçem biraz kısıtlı. yarım kilo da az mı gelir acaba dedim. ayıp olmaz mı yani öyle alsam :)

ben de işte bu yönden biraz karıştım. normalde acımam parayı da bu ay bütçem biraz kısıtlı. yarım kilo da az mı gelir acaba dedim. ayıp olmaz mı yani öyle alsam :)

Yok yahu bizde ofiste 5 kişiyiz bize de çok gelir ofise gelenler baklava gelir o gün yeniyor sadece hadi ertesi günde yensin diğer güne şekerleniyor çöpe gidiyor :( üstelik onlar 2 kişi dıyorsunuz en doğru seçim tatlım :KK6:

Yok yahu bizde ofiste 5 kişiyiz bize de çok gelir ofise gelenler baklava gelir o gün yeniyor sadece hadi ertesi günde yensin diğer güne şekerleniyor çöpe gidiyor :KK43: üstelik onlar 2 kişi dıyorsunuz en doğru seçim tatlım :KK6:

ay çok teşekkür ederim yardımın için canım ya, tamam madem içime sindi bu şekil :)

Bitter beyaz cikolata karisimi?
Yada alkollu meyvali cikolatalarda cok hos :))

alkol kullanmıyorlar da çikolata da yemezler sanırım. baklavada karar kıldık, teşekkür ederim :)

Baklava alin ama erkekler baklavanin hasini begenirler sadece.. O da biraz pahali. Yarim kilo alsaniz, agizlari tatlansa yeter..

alkol kullanmıyorlar da ç

evet tam da o düşündüğünüzden alacağım :) cimri demezler dimi sadece durumum sıkıştı :))

Ne alakasi var canim? Neden cimri desinler ki? Erkekler ayrintiya takilmazlar. Oturup tatliyi yemeye odaklanirlar sadece ;-))

alkol kullanmıyorlar da ç

evet tam da o düşündüğünüzden alacağım :) cimri demeönenlimi sadece durumum sıkıştı :))
Bence tadımlık bir şeyler al ya sonuç olarak baklava doyurmak için değil ki,lüks bir şey.Herkes ağzına ikişer tane atsa yeter,önemli olan niyet.

Back