Ne olmuş kadına ben anlamdım ki?
kadın ölmüş, sanırım hareketsiz kaldığı için, kocası zirveye çıkıp inene kadar durumu kötüye gitmiş olmalı, beraber inişe geçerlerken ölmüş
O yükseklikte oksijen oranı çok düşük , basınç oranı ise oldukça yüksektir . Nefes yetmedi , beyine giden oksijen yetersiz kaldı , yüksek basınca dayanamadı bunlar muhtemel sebepler olabilir diye düşünüyorum .Nasıl ölmüş tansiyonu mu çıkmış iç kanamamı olmuş yarım saatin içinde ölmüş çok ilginç geldi
O yükseklikte oksijen oranı çok düşük , basınç oranı ise oldukça yüksektir . Nefes yetmedi , beyine giden oksijen yetersiz kaldı , yüksek basınca dayanamadı bunlar muhtemel sebepler olabilir diye düşünüyorum .
Zirveye cikti basi göğe erdi, kadın öldü.
Zirve onu mutlu etmistir artik.
Ben esime benimle disari gel dedigimde (işim oldugunda) ben gelmesem olurmu diye sordugunda kırık şekilde olur desem bile vicdan yapip hemen gelir benle.
Adam orada bu tehlikenin yasanilacagini biliyor olmasi gerek. Belliki amator degil prof. Dagcilar. Kadin yurumediginde yada orada beklediginde olecegini yada tehlikeli olacagini biliyor olmasi gerek. Kötü düşünüyor olabilirim ama bu devirde herkesden hersey beklenir. Karisindan kurtulmak mi istedi acaba?
Aynen. Ama adam bu riski biliyordur bence.başıda göğe ermemiş, zirvede bi tatmin duygusu hissetmemiş, belki kadın ben daha fazla çıkmıcam dediği anda inişe geçseler böyle olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?