zırnık kullanımı hep yanlış anlaşılıyor ben 6 aydır her ay uyguluyorum ama nasıl ağda veya sirle kökten kılları alıp kalıntıları suyla temizleyip üstüne zırnığı sürüyorum 5 dk bekletiyorum bacaklarımda ise kuruyana kadar bekletiyorum çok memnunum çok azaldılar eskisinden geç çıkıyo ben bunu internette başka birisindn duymuştum o kişi 1,5 senede tamamen kurtulduğunu yazmıştı bende devam edicem sorularınız varsa cevaplarım ama önemli olan pes etmemek
eczane ve aktarlarda satılıyor toz gibi bişey tüy dökücülerin hammaddesi. aslında tüyleri yüzeysel temizleyen bi madde eskiden çok kullanılırmış direkt tüylere sürünce jilet etkisi yapıyo fakat kökten temizleyip temiz deriye sürünce kökleri zayıflatıyo. ilk aylarda çok fayda görmedim ama şu an çok memnunum her ay ağda işleminden sonra yapıyorum. ucuz bi madde alıp suyla karıştırıyosun ve sürüyosun cildiniz çok hassassa küçük bi bölgede deneyin yanmayın sonra.
ben kıldan tüyden nefret eden bi insanım denemediğim şey kalmadı hem ekonomik hem etkili olsun istiyorum tek amacım sizlere yararlı olabilmek şifremi unutmuşum iki saatir onunla uğraşıyorum herkes faydalansın istiyorum. ben çok memnunum başkalarınında derdine derman olursa ne mutlu bana.
bu zırnık hamamotu olarakta geçiyor. bende 2-3 kere kullandım ağdadan sonra ama çok kötü kokuyor dayanamadım bıraktım. kızlar evde bildiğiniz kalanizasyon patlamış gibi koku oluşuyor. üstelik ağdadan sonra sürdüğünüzde yanım yanım yanıyor bacaklar 3 kere uyguladım dediğim gibi ama bi etkisini göremedim ben o kokuyu ve acıyı boşuna çektiğimle kaldım
bu zırnık hamamotu olarakta geçiyor. bende 2-3 kere kullandım ağdadan sonra ama çok kötü kokuyor dayanamadım bıraktım. kızlar evde bildiğiniz kalanizasyon patlamış gibi koku oluşuyor. üstelik ağdadan sonra sürdüğünüzde yanım yanım yanıyor bacaklar 3 kere uyguladım dediğim gibi ama bi etkisini göremedim ben o kokuyu ve acıyı boşuna çektiğimle kaldım
evet aynen katılıyorum çok pis kokuyo ıyyyyy sırf kokudan kullanılmaz düşününsene evde baban var kullanıyosun ve babanın yorumu "bizim kız da iyice salmaya başladı" hehehehe rezil olmaya değmez o kadar çok yöntem varken :) yada evliler için düşününsene ya hanım bu pis koku ne yawwww gibi gibi şimdi kim onlara hamam otunu anlatacak anlatmaya kalksak kıllı diye dalga konusu oluruz en iyisi sessiz sakin kokusuz yöntemler :)
ben ağdadan sonra kullanıyorum hala jilet etkisi diyen arkadaşlar var konuyu okumadan yorum yazmayın. evet kokusu kötü gül kokulu olanları çıktı diğerleri gibi kötü kokmuyor. son zamanlarda yapmadım açıkcası yaptığım yerler eskisinden yumuşak ve ince çıkıyor ben bi dönem bikini bölgeme çok uyguladm dudak kısmına kadar aşağıya sürmüyorum hala geç ve seyrek çıkar uzun zamandr kullanmadığım halde artmadı ama kmyasal bi madde olduğu için korktum bıraktım açıkcası. koltuk altıma epilasyon da yaptırmıştım ben lazer yani onda da %50 lik incelme %30 luk azalma oldu o da bende kesin çözüm etmedi çünkü kumralım mağdurun da mağduruyum lazer bile çare değil. böyle yöntemler denemek zorundayım yeni hedefim bioder param boşa gider diye korkuyorum