Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende yaptırmak istiyorum eğer gelişmeleri paylasirsan sevinirim eminim benim gibi bu konuyu takip edecek olacaktır meraklaEve gidince su anki halini resim atarım.
Ben bunu nasıl silicem yaSu anda dislerim bu sekilde ben sadece kanal tedavisi gerekirse diye korktum. İnşallah gerekmez asama asama resim paylaşacağım.
Su an tam olarak bitmedi disimi cekti ve pembe estetik yapti doktor bittigi gibi paylasacagm ama daha 2 3 hafta var sanirimpaylaşabilir misiniz son halini?
Kanal tedavisi yaptırdınız mı ? Bana da kanal tedavisi dedi doktorum geride olan dişim içinSu an tam olarak bitmedi disimi cekti ve pembe estetik yapti doktor bittigi gibi paylasacagm ama daha 2 3 hafta var sanirim
Benimde ondeki disime yapcak ama disleri keserken yapcak henüz kesmedi cekilen yer iyilesmedi daha ama bir an önce biter inşallah artık sabrim tukendiKanal tedavisi yaptırdınız mı ? Bana da kanal tedavisi dedi doktorum geride olan dişim için
İnşallah güzel olur paylascam bitinceZor geçen bir süreç fakat sonucunda çok rahat edeceksin.
Zirkonyum kaplama, çok ferah, temizliği kolay, görünümü doğal, ve çok hafif.
Dislerim ancak bugun kesildi kanal tedavisine gerek kalmadi ayni gün icinde gecici disleri takti 7-8 gun bunlarla idare edicem ve bunlar gercekten korkunç görünüyolar. Ancak yapilacak kalici dislerin bununla pek ilgisi olmucakmis.Kanal tedavisi yaptırdınız mı ? Bana da kanal tedavisi dedi doktorum geride olan dişim için
çok teşekkür ederim balıkesirde yaşıyorum burdan bir diş hekimine yaptırdım 6 diş toplam 3000 tl ye mal olduBu da bitmis hali kizlarcim sonunda sukurler olsun