• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zirkonyum yaptırdım ama...

sevda__55

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
473
18
318
kızlar dişlerim yapıldı.güzel oldu ama şimdide diş eti ile ilgili bi durum var.şimdi benim ön 4 dişim yapıldı.önde iki diş, hani en ortada olan bir tanesi yukarıdan başlıyor.diğeri ise biraz aşağıdan.eski halide böyleydi.ama kötü iken dikkatimi çekmiyodu.şimdi ise canım sıkılıyor.yani ön iki diş biri yukarıdan biri aşğıdan başlıyor.yapılmadan öncede söylemiştim doktora.olmaz falan da demedi.:20:offff.moralim bozuldu.bide sanki yapılan dişlerin bitanasinin alttan yansıması diğerlerinden farklı.o içindeki madde sanki diğerlerinden fazla yansıyor.yada ben çoook incelediğim için takıyorum.o kadar acı çekiyoruz,para veriyoruz,korkusuda üstüne tuz biber:18:.insan güzel olsun istiyor.çoook üzüldüm kızlar çokk.:43::43::43:

cnm bana da öyle geliyodu üst dişler bitti tedavim yarım kaldı ayağım kırıldığından dolayı. geçince bide altlara başlanıcak ilk zamanlar acaip cnm yandı ama bende alıştım:16: $IMG_0200.CR2.jpg

Back