Zirkonyum öncesi geçici dişlerin çirkin ve rahatsız edici olması

Küçük şehirde değilim ama malesef nasıl düşünmeden yaptırdım bilemiyorum, doktor diye güvendim. Malesef para tuzağı birçok yer özelde. Yalnız sinirlerine kadar alması hiç iyi birşey değil. Dişi öldürüyor yani. Ağrı yapmaz bir daha tabi.

Bugün takıldı dişlerim şükür şekilleri çok güzel ama ağrı ağzımın içinde yer değiştirerek devam ediyor.Simdi de alt yanlar yapılacak.Keske sadece alt yanları yaptırsaydim.Bunu diyeceğimi düşünmezdim ama meğer dişlerim nimetmisGirdik bir işe ikimize de geçmiş olsun artık

ya bende aynı islemi yaptırdım dis etlerimin sisligi inmedi ama zaten dislerimde yapı olarak kucuktu lazerle dıs etlerimi kestirmistim

ya bende aynı islemi yaptırdım dis etlerimin sisligi inmedi ama zaten dislerimde yapı olarak kucuktu lazerle dıs etlerimi kestirmistim
Keşke araştırıp kestirseymisim dişlerimi.Sonucs şok oldum sarı tabakaya inceltiliyormus

bunlar plastik mi bide bence gayet guzel gorunuyor tam yuzden goremedigim icin belki bilemedim ama
Yok takılan dişler ilkini beğenmedim ama istediğim gibi küçük gönlüme göre yapıldı
Ruhum Buruk Güzel olmuş inş. rahat edersin.Ben de atıcam fotoğrafımı ben beğenmedim ama bir de burdan yorum alayım.
At resmi bakalım belki ben gibi beklentin yüksektir.Kaplama dişim apse yaptı bu arada ilaç başladık ama asla fayda etmiyor buzla geziomm

Memnunum.Alismasi biraz uzun sürdü.Açıkçası pişman bile oldum ama şimdi iyi.Aci ve baharatlı yiyince varlıklarını hissettiriyorlar tabi.
Normalde hissetmemen gerekiyor bende öyle birşey yok. Kesimlerden kaynaklı hassasiyet kalmış demek ki. Benim kesimden sonra bir dişim zonk zonk ağrıdı. Kanal yaptı dr şimdi rahatım ama ben beğenmedim maalesef.
Yaa ben üşenmesem bir de güzel olacağından ve arkasından uzun bi süre sıkıntı yaşamayacağımdan emin olsam tekrar yaptıracağım ama işte hiç garantisi yok. Biraz kullansam bi sorun olduğunda mı yaptırsam tekrar iyi bir yere karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…