Öncelikle herkese merhaba, ben ön 8 dişimi zirkonyum kaplatmaya karar verdim. Dün dişlerim kesildi geçici diş takıldı ama berbat bir görüntüsü var. Ve hiçbir şey yiyemiyorum sürekli çarpıyor alt dişlere. Kalıcılar bunun gibi olursa yandım . Eyvah eyvah filmindeki firuzan gibi dolaşıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zirkonyum öncesi geçici dişlerin çirkin ve rahatsız edici olması
- Konu Sahibi Temmuzes
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Geçicileri de düzeltebileceklerini bilmiyordum. Söylerim çok teşekkür ederim.Bir daha ki gidişinizde deneme yapacaklarsa geçicilerin alt dişinize çok çarptığını söylerseniz düzeltirler bunlar adı üstünde geçici olduğu için şimdilik dişsiz kalmayın o dişleriniz hava alıp rahatsız olmayın diye yapılıyor
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Rica ederim düzeltirler tabii onlar sizin için yapılıyorGeçicileri de düzeltebileceklerini bilmiyordum. Söylerim çok teşekkür ederim.
Plastik bir malzeme oldugu için işlem görmez diye düşündüm. Umarım yeni dişler iyi olur kalıp bunun gibi olursa mahvoldum demektirRica ederim düzeltirler tabii onlar sizin için yapılıyor
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Olmaz olmaz merak etmeyin siz beğenene kadar en güzelini yapmak zorundalar hiç endişelenmeyinPlastik bir malzeme oldugu için işlem görmez diye düşündüm. Umarım yeni dişler iyi olur kalıp bunun gibi olursa mahvoldum demektir
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Merhabalar ben de dişlerimi yaptıriom.Ön dişlerimi 6 adet kesildi.Dis etlerim şiş hatta iltihap kaptı sonra geçti.Simdi geçici var ben yapılan dişi beğenmedim düzeltmeye gitti.Dis etlerim ve bir dişim hala ağrıyor.Siz de de bu durum var mı?Disleriniz takıldı mi?Normal diş gibi hissediyor musunuz?
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Ağrıyan dişinize periapikal film çekilip bakılır ya da muayene esnasında hassasiyetinize bakarlar eğer fazlaysa kanal yapabilirler. Diş etlerinizi de fırçalamanız lazım yoksa geçmez bir de gargara verebilirler hekiminize danışabilirsinizMerhabalar ben de dişlerimi yaptıriom.Ön dişlerimi 6 adet kesildi.Dis etlerim şiş hatta iltihap kaptı sonra geçti.Simdi geçici var ben yapılan dişi beğenmedim düzeltmeye gitti.Dis etlerim ve bir dişim hala ağrıyor.Siz de de bu durum var mı?Disleriniz takıldı mi?Normal diş gibi hissediyor musunuz?
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Bilgiler için teşekkür ederim.Dis etlerimi çok fircaliyorum hatta dün bu yüzden geçici dişleri çıkardım.Ağrıyan dişinize periapikal film çekilip bakılır ya da muayene esnasında hassasiyetinize bakarlar eğer fazlaysa kanal yapabilirler. Diş etlerinizi de fırçalamanız lazım yoksa geçmez bir de gargara verebilirler hekiminize danışabilirsiniz
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Masaj yapar gibi yavaş yavaş fırçalayın eğer diş macunu rahatsıd ederse kullanmayın hassasiyet olabilir bu süreçteBilgiler için teşekkür ederim.Dis etlerimi çok fircaliyorum hatta dün bu yüzden geçici dişleri çıkardım.
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Peki dişlerinizi normal diş gibi kullanabiliyor musunuz?Ben çok pişman oldum keşke geri dönme sansim olsa resmen dişsiz kaldım gibi hissediyorumMasaj yapar gibi yavaş yavaş fırçalayın eğer diş macunu rahatsıd ederse kullanmayın hassasiyet olabilir bu süreçte
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
Ben yaptırmadım teknikerim ben oradan biliyorum geçici diş zaten siz şuan dişsiz kalmayın diye ama beğenmemişsiniz onu düzeltirler birazda dişeti rahatsızlığınız geçince daha rahat edersinizPeki dişlerinizi normal diş gibi kullanabiliyor musunuz?Ben çok pişman oldum keşke geri dönme sansim olsa resmen dişsiz kaldım gibi hissediyorum
Ben de provada ön dişleri beğenmedim tekrar laboratuvara gitti sağ en son yapılan dişim ağrıyor benim de denemeler o yapışkan madde filan zarar veriyor belki de pişman oldum bile benMerhabalar ben de dişlerimi yaptıriom.Ön dişlerimi 6 adet kesildi.Dis etlerim şiş hatta iltihap kaptı sonra geçti.Simdi geçici var ben yapılan dişi beğenmedim düzeltmeye gitti.Dis etlerim ve bir dişim hala ağrıyor.Siz de de bu durum var mı?Disleriniz takıldı mi?Normal diş gibi hissediyor musunuz?
Ben de provada ön dişleri beğenmedim tekrar laboratuvara gitti sağ en son yapılan dişim ağrıyor benim de denemeler o yapışkan madde filan zarar veriyor belki deMerhabalar ben de dişlerimi yaptıriom.Ön dişlerimi 6 adet kesildi.Dis etlerim şiş hatta iltihap kaptı sonra geçti.Simdi geçici var ben yapılan dişi beğenmedim düzeltmeye gitti.Dis etlerim ve bir dişim hala ağrıyor.Siz de de bu durum var mı?Disleriniz takıldı mi?Normal diş gibi hissediyor musunuz?
geçici dişler kesinlikle çok rahatsız ediyor ama kaplamalar da böyle rahatsız ederse bin kez pişman oldugumun resmi olurPeki dişlerinizi normal diş gibi kullanabiliyor musunuz?Ben çok pişman oldum keşke geri dönme sansim olsa resmen dişsiz kaldım gibi hissediyorum
- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
Merhaba. Benim de geçen yıl yapıldı ama memnun kalmadım. Tekrar yaptırmak istiyorum. Kaça yapılıyor şu an sizinki. Benim de 7 diş var.Öncelikle herkese merhaba, ben ön 8 dişimi zirkonyum kaplatmaya karar verdim. Dün dişlerim kesildi geçici diş takıldı ama berbat bir görüntüsü var. Ve hiçbir şey yiyemiyorum sürekli çarpıyor alt dişlere. Kalıcılar bunun gibi olursa yandım . Eyvah eyvah filmindeki firuzan gibi dolaşıyorum
- 24 Ocak 2021
- 11.414
- 25.753
- 548
Kız kardeşim de aynı süreçleri yaşadı hatta eve gelince geçici dişlere bakıp ağladı, morali bozuldu ama gerçek diler takılınca yüzü güldü baya beğendi, 2 yıldır gayet memnun ve mutlu , merak etme gerçek dişler öyle değilÖncelikle herkese merhaba, ben ön 8 dişimi zirkonyum kaplatmaya karar verdim. Dün dişlerim kesildi geçici diş takıldı ama berbat bir görüntüsü var. Ve hiçbir şey yiyemiyorum sürekli çarpıyor alt dişlere. Kalıcılar bunun gibi olursa yandım . Eyvah eyvah filmindeki firuzan gibi dolaşıyorum
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Ben de çok pişmanim iyi kötü kendi dişlerimi bir şekildel kullanıyordum. Diş ağrım bir başlıyor bir geçirirBen de provada ön dişleri beğenmedim tekrar laboratuvara gitti sağ en son yapılan dişim ağrıyor benim de denemeler o yapışkan madde filan zarar veriyor belki de pişman oldum bile ben
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Henüz fiyat belli değil yanları desteklemek için porselen de yaptırmak zorunda kaldım.Ama.tanesi 700 TL den porselen de 600 ya da 660 tlMerhaba. Benim de geçen yıl yapıldı ama memnun kalmadım. Tekrar yaptırmak istiyorum. Kaça yapılıyor şu an sizinki. Benim de 7 diş var.
- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
Ruhum Buruk zirkonyum vardı benim zaten ön 7 dişimde. Bir dişim iltihaplandı. Ağrıdı falan. Açıldı kaplama, kanal tedavisi yapıldı. 1 ay kadar gittim geldim. Her gittiğimde dr. Bu dişler güzel değil. Biz şöyle yaparız böyle yaparız kandırdı resmen beni. Oysa ben çok rahattım kendi dişim gibi güzel duruyordu. Güvendim başladık. Olmadı ama hem rahat edemedim. Hem görüntüyü beğenemedim. 7 ay sürdü tekrar tekrar düzelttik. Bu arada hep geçiciler takılıyor. Ama sonuç hüsran. 10 bin verdim geçen yıl. Senin fiyat çok iyi. Bu yıl başka bi yere gidip fiyat sordum. 25 bin gibi bişey dediler. Güvenim de kalmadı açıkçası geçen yıl yaşananlardan sonra. Paramla rezil mi olurum yine, Ne yapıcam bilmiyorum. Bir yerle daha görüşsem iyi olacak.
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Aslında daha önce beğeni alan yere gideceksin.Kuzenim ve eşi yaptırdi sıfır acı sinirlerine kadar almış doktor.4 günde bitirmiş 2 yıldır tek sıkıntı yaşamadi.Sana çok fiyat verilmiş ya küçük bir şehirde mısın?Geçmiş olsun orjinali gibi ne yapsan olmuyor.Heveslenen arkadaşlar varsa iki defa düşünün derim ağrıdan güzelligine bakamıyorsunuz bileRuhum Buruk zirkonyum vardı benim zaten ön 7 dişimde. Bir dişim iltihaplandı. Ağrıdı falan. Açıldı kaplama, kanal tedavisi yapıldı. 1 ay kadar gittim geldim. Her gittiğimde dr. Bu dişler güzel değil. Biz şöyle yaparız böyle yaparız kandırdı resmen beni. Oysa ben çok rahattım kendi dişim gibi güzel duruyordu. Güvendim başladık. Olmadı ama hem rahat edemedim. Hem görüntüyü beğenemedim. 7 ay sürdü tekrar tekrar düzelttik. Bu arada hep geçiciler takılıyor. Ama sonuç hüsran. 10 bin verdim geçen yıl. Senin fiyat çok iyi. Bu yıl başka bi yere gidip fiyat sordum. 25 bin gibi bişey dediler. Güvenim de kalmadı açıkçası geçen yıl yaşananlardan sonra. Paramla rezil mi olurum yine, Ne yapıcam bilmiyorum. Bir yerle daha görüşsem iyi olacak.