ben yaklaşık 13-6 yaş arası civarı tel tedavsi gördüm.sonra yirmilik dişler çıkınca tekrardan dişlerim eğrildi.uzun süre kaçtım doktora gitmkten sonra baktım iyice bi yamulmaya başaldı sonra yıllar sonra doktoruma geri gittim ve herhangi bir ücret almadan yeniden tel taktı 1 yıldan birz fazla tel kullandım.sonra baktım halen istediğim gibi olmadı zaten on iki köpek dişimdeüstte lamine vardı.telle birlikte onlarda bozuldu yeniden ypılması gerkiyordu. doktorda istersen üst on 4 tane kaplama yapalım dedi. sonra porselen yaptırıyım dedi parasından dolayı sonra vazgeçip zirkonyum yaptırmya karar verdim. sonra pişman oldum çokda fena değildi aslında dişlerim. canım dişlerimi inceltip mahvettiğim için üzüldüm. ağladım bile o dişçi koltugunda ama iş işten geçmişti artık umarım güzel olur.herhangi bir sıkıntıyaşamam birseyler yiyip içerken.şu anda geçiçiler var onlar pek hoş durmuyor canım cok sıkıldı bu duruma ama geri donusu yok artık bunu 4 diş içinde 1600 llira vercem bi de.yaptıranlar mennun mu??elma felan yiyebilyor musunuz rahat rahat mesela yani.çok canım sıkıldı anlatamam size.psikolojim bozuldu dişlerimi kaybediyorum diye günde neredeyse yarım litre süt bile içmeye başladım.siz düşünün halimi.