Zirkonyum kaplama??

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.975
17.991
248
28
Merhabalar ben ön dişlerime zirkonyum yaptıracağım. Bulunduğum ilde fiyatlar istanbul'a göre daha uygun. Fakat bir yer 10k, bir yer 8k, bir yer 5k dedi. Tabii tek diş için. Fiyatlar kliniğin konumuna veya kullandıkları malzemelere göre değişiyor sanırım. 10k diyene zirkonyumun menşeini sorduğumda şaşırdı. Böyle bir soruyu ilk defa almış gibi tepki verdi. Halbuki ilk sorulması gereken şey zirkonyumun markası ve menşei. Sonra yerel menşeili dedi.
Madem yerel neden 10k vereyim gidip 5k lığa yaptırırım diye düşündüm. Sizce zirkonyumun kalitesini nasıl anlayabilirim?
Diğer sorum, fotoğraflarda görüyorum bazı zirkonyum dişler çok kalın ve yapay duruyor bazısı daha doğal. Aynı kliniğin yaptığı farklı dişlerde bile bunu gördüm. Kalın olmasını istemiyorum. Bu neye göre belirleniyor?
Üçüncü sorum da, yapılan dişin şeklini kendim seçebilir miyim? Kare ve kısa dişler istemiyorum. Oval ve daha uzun olmasını istiyorum. Bunu söylesem yapabilirler mi?
Diş hekimi olanlar veya zirkonyum tecrübesi olanlar cevap verirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Agız yapın müsaytse tabiki uzun olabilir istegine göre yaparlar ama bazılarına kısa diş gülüş şekline göre kimine uzun oluyor.
Ben 1 kere tanımadığım dişçiye yaptırdım rezil oldum 2 sene kullandım. Biz fikrimizi söyleriz ama olurmu olmaz mı uyarmak zorundalar diye düşünüyorum
2 senenin sonunda diş yapan bi müşterimle iletişim kurdum maşallah maşallah sorun yaşamıyorum. Zirkonyum zaten cok hassas birde düzgün yapılmaz ise daha sıkıntı o kadar para ödüyoruz iyice araştırın öyle yaptırın bence

nasıl araştıracağımı bilemedim yorumları olumlu ama ne kadar gerçeği yansıtır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…