Zirkonyum kaplama yaptırıyorum...

seinfeld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
176
3
96
İstanbul
Kızlar kendi çapımda bir araştırma yaptıktan sonra özellikle de bu forumda yaptıran arkadaşları gördükten sonra zirkon yaptırmaya karar verdim.Buradan öğrendiğim bir doktora giderek anlaştım.Bugün başladık.Dişlerim inceltildi.Geçici dişler takıldı.Geçici dişlerim kendi dişlerimin aynısı oldu.Bu çok hoşuma gitti.Çünkü forumda bazı arkadaşların geçici dişleri sarı ve kabaydı.Benimkilerin geçici olduğunu kimse anlamıyor çünkü rengi ve şekli eskisinin aynısı.Şimdilik sorun yok ağrımasın diye 1 tane de ağrı kesici aldım.Salı günü bir randevu daha var.O zaman dişin rengine ve duruşuna karar vereceğiz.Umarım olumlu geçer...( 2. sayfada foto var.)

Son düzenleme:
Merhaba... Öncelikle geçmiş olsun, inşallah sonuç umduğunuz gibi olur. Ben de dişlerimdeki çarpıklık için zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum. Sonucu paylaşırsanız sevinirim. Daha önce gittiğim ortodontist kesinlikle tel tedavisi öneririm dedi ama malum çok uzun bir süreç. O yüzden daha kısa ve aynı zamanda sağlıklı bir yöntemle nasıl düzeltilebilir diye baya araştırdım. Sanırım en uygun yöntem bu. Ama bir yandan da korkuyorum kötü bir görüntü olur mu acaba eğreti bir görünüm olur mu diye:/ Dişler de küçültülüyor dönüşü yok bu biraz tedirgin ediyor beni. Bu arada ben Kayseri'deyim, Kayseri'de zirkonyum kaplamada deneyimli iyi bir dr. tavsiye edebilcek arkadaşlar isim yazarsa sevinirim.

Merhaba benim kaplamalarımın yapılmasının üzerinden 1 sene geçti..
Çok çok memnunum. Umarım sizin de güzel olur :)

Saol cnm.Sonucu paylaşmayı düşünüyorum.Ben de tel tedavisine yıllar önce başladım ama yarım bıraktım.Dişlerim de beni rahatsız ediyordu.Umarım sonuç güzel olur.

Merhaba benim kaplamalarımın yapılmasının üzerinden 1 sene geçti..
Çok çok memnunum. Umarım sizin de güzel olur :)

Pluie kendi dişlerin gibi her şeyi yapabiliyor musun? Elma yemek, çekirdek çitlemek gibi.Umarım ben de senin gibi memnun kalırım sonuçtan...

Pluie kendi dişlerin gibi her şeyi yapabiliyor musun? Elma yemek, çekirdek çitlemek gibi.Umarım ben de senin gibi memnun kalırım sonuçtan...

Porselen dişler insan dişi kadar keskin olmuyor.. Yani bir elmayı alıp hartt diye ısırırım ama zorlanırım. Ama dilimleyip yiyorum, çekirdek çitleyebiliyorum. Normal bir diş gibi her şeyi yapabliyorum. (Fındık ceviz kabuğu fln kırmak hariç )

Umarım çok güzel olur yeni dişleriniz :)

Ben de uzun süredir burdan zirkonyum tedavisi ile ilgili konuları takip ediyorum.

Bazı arkadaşlar önce sonra fotoğrafları da ekliyorlar iyi oluyor, biraz cesaret topluyor insan.

Fiyat olarak ne kadara anlaştınız acaba?

1600 cnm tanesi 400 lira. Cumartesi takılacak bakalım. Doktorum bir kaç gün ailen arkadaşların da dişlerini görsünler beğenirlerse sabitleriz dedi.Rengin de oynama yapamam ama şeklinde istediğimiz gibi oynarız dedi. İnşallah hayal kırıklığı yaşamam.

Geçmiş olsun öncelikle nerede yaptırdınız acaba bende dişci arıyorum zirkonyum yapıldı ama hiç memnun kalmadım yaptırdığım yerden kalıcı yapıştırılmadı düzeltilmesi gereken dişlerimde yapılmadı doktorunuza görüne bilirim..

Cnm çok üzüldüm yaa.Hem zaman hem para kaybı sonuçta.Bugün dişlerim takıldı önce garipsedim ama şimdi daha çok benimsedim.Geçici yapıştırıldı doktor memnun kalmadığım yerler olursa düzelteceğini söyledi ama sanırım ben buna tmm diycem .Doktorum, isim vermek sorun olur mu acaba ki O. Nursal cnm.Sen gerisini netten araştırır bulursun.umarım istediğin sunucu alırsın.Bu arada nesini beğenmemiştin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…