- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Zirkonyum kaplama yaptıranlar?önerenler? Önermeyeler?
- Konu Sahibi rupeldaa
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım evet estetik olarak fena değil ama yıllardır ısırarak elmayı bile yiyemiyorum ...tek tek yapıldı ön 4 dışım bütün değil yani kaç kez düştü yapıştırdım tekrar en son hekim ön dişlerinizi kullanmayın dedi en sonunda ..Eki Görüntüle 2869769 Arkadaşlar merhaba. Henüz 22 yaşındayım ama dişlerimden hiç memnun değilim.hepsi sağlıklı ama estetik açıdan kötü. Yıllar yılı en son ne zaman toplum içinde güldüğümü bile hatırlamıyorum.Zirkonyum kaplama sonuçlarını görsel olarak beğeniyorum ama çoğu insan sağlam dişlerinizi heba etmeyin diyor sizce ne yapmalıyım ya? Ciddi bir ekonomide istiyor yaptıran memnun kalan kalmayan yorumlarınızı alabilir miyim? Ve ücretleri nasıl?
Merhaba rupeldaa hanim, sirf size yanit verebilmek icin uye oldum. Disleriniz gercekten düzgun. Fakat kisi istekleri ve beklentileri cok onemli. Dis estetigi tam olarak burada devreye giriyor. Disleriniz icin birkac secenek var. Kaplama, bununda zirkonyum ve lamina olarak cesitleri var. Zirkonyumda kendi disleriniz fazla kesilir. Sizin ozellikle isteginiz olmadigi surece bu disleriniz icin bu pek Yapilmasi tercih edilmez. oncelikle gingivektomi yani dis eti estetigi yapilmasi gerekir. Ardindan da lamina yapilabilir. Lamina da disler bazen hic kesilmez veya cok az kesilir. Tabi karar yine hekiminizde. Reel olarak muayene edilmesi tabi cok daha saglikli olacaktir. Klinikte dijital agiz ici tarama Cihazi varsa tedavi öncesinde, tedavinin sonunda nasil gorunecegini dijital ortamda gorebilirsiniz. Onemli olan sizin beklentiniz ve istekleriniz. Ama dişlerinize iyi bir hekim ve ekiple cok guzel sonuclar elde edebilirsiniz. Hic uzulmenize ve bu genc yasinizda gülüşünüzü saklamaniza gerek yok. Saglicakla kalinEki Görüntüle 2869769 Arkadaşlar merhaba. Henüz 22 yaşındayım ama dişlerimden hiç memnun değilim.hepsi sağlıklı ama estetik açıdan kötü. Yıllar yılı en son ne zaman toplum içinde güldüğümü bile hatırlamıyorum.Zirkonyum kaplama sonuçlarını görsel olarak beğeniyorum ama çoğu insan sağlam dişlerinizi heba etmeyin diyor sizce ne yapmalıyım ya? Ciddi bir ekonomide istiyor yaptıran memnun kalan kalmayan yorumlarınızı alabilir miyim? Ve ücretleri nasıl?