Zirkonyum kaplama için doktor arıyorum.

sibelmat

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
152
15
623
Tekirdağ
çorlu veya ist avrupa ayakasında zirkonyum yaptırabılrceğin iyi dr arıyorum.lütfen yardım.çağdaş kışlaoğluna alternatıf olabılecek sevıyede olabılr...

akmerkezin giriş kapısının karşısında diklemesine bir yol çıkıyor orda akbank var üstünde dilek hanım var şiddetli tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. ama bütçeni ayarlada git
ben 10 adet ön dişimi yaptırdım 6000 tl ödedim iki sene önce gerçek dişlerinden farksız oluyor. telefonunu bulursam sana özeldende yazarım

zirkonyumi mu yaptırdın canım.birresimistesem senden..

dişlerinizi yaptırdınızmı yaptırdıysanız resim koyarmısınız.bırde fiyatlar nasıl bılgınız varmı?

evet yaptırdım. ön dişlerde zirkonyum değil de full porselen veya lamina daha iyi oluyormuş,lamina da full porselen de tanesi 600lira. muayene ücretsiz zaten.mutlaka git bir görüş derim.

aslında dişhekiminden çok diş teknisyeni önemli diyolar yada dişlerı yapan bir takım makıneler varmış onlar.bilgisi olan varmı?

önemli olan doğru kararı vererek kesim planını doğru yapan, dişlere ve diş etlerine zarar vermeyecek estetik ve sağlıklı bir kesim yapan "DOKTOR" dur.. Bu doğru doktor da zaten doğru teknisyenlerle çalışacak, onların estetik çalışmalarını hem sağlık hem fonksiyon hem de estetik açıdan değerlendirip, aşama aşama kontrol edecek ve yönlendirecektir. Doğru teknisyen de doğru aletlerle ( cad cam sistemli, sertifikalı zirkon çekirdekler ve kaliteli porselen tozu ) çalışacaktır zaten.. İşin kaynağı önemli yani..

çorlu veya ist avrupa ayakasında zirkonyum yaptırabılrceğin iyi dr arıyorum.lütfen yardım.çağdaş kışlaoğluna alternatıf olabılecek sevıyede olabılr...

1-Dt. Emek Külür - Nişantaşı ( kendi lab var )- 05326836191
2-Dt. İlker Bİrkalan - Etiler ( çağdaş beyin lab. ile çalışıyor ) - 05335458834
3-Memorial Şişli Diş Bölümü ( çağdaş beyin lab. ile çalışıyor )-0212 314 66 66 - 29 20

Emek Külür bende baktım netten daha önce ama gitmek nasip olmadı..Muayene ücreti hakkında bilginiz varmıdır aradım ama telleri cevap vermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…