• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum diş ve estetik diş etleri

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
hepimizin bildiği gibi diş yüzde en önemli yere sahip.çok önem vermeme rağmen ne yazıkkı üst ön iki dişin çürümesi ve ortodontik bozukluk yüzünden yaklaşık 7 yıl önce porselen yaptırmıştım.zaman geçtikçe diş etlerim de sorunlar olmaya başladı..şimdi diş tedavisine ve zirkonyum yapımına başladım..ön iki dişim çekildi..şu an yerlerinin geçmesini bekliyorum..diş hekimime çok güveniyorum ve çok doğal dişlerim olacağından eminim...bittiğinde sizlerle fotoğraflarımı paylaşırım..konu ile ilgili çok araştırma yaptımm zirkonyum ve kaplama ile ile ilgili sorunlarımızı paylaşabilirz bu sayfada..

canım benimde ön dişlerimde zirkonyum var.ama senin neden dişlerini çekmiş dr onu anlayamadım..benim çekmedi.üzerine yaptı..hatta dişlerimin birinde iltihap vardı..çok zorlu bir şekilde tedavisini yaptı günlerce gittim geldim yani bunu çekmemek adına yaptı.
zirkonyum en doğal görüneni ve en sağlıklısı ben memnunum..doktor faktörüde önemli.

Ben de ortodontik bozukluktan dolayı diş çektirerek yaptırdım zirkonyumumu. Üst 6 dişim yapıldı, 3ü çekildi..
Sonuçtan çok memnunum. Sizinki de çok güzel olur umarım.

benim de ortodontik görüntüden dolayı ön iki diş çekildi ortak kararla.dişçim çok iyidir en doru ve en uygun tedaviyi yaptığına eminim.şu an bekleme sürecindeyim.mart başında başlıyacak dişlerime ayrıca estetik diş eti işlemleri yapılcak..öncesini ve sonrasını eklerim işlem sonucunda :)

Bende 3 hafta önce üst dişlerimi zirkonyum yaptırdım.Dişlerin kenarları kesildi çekilmeden üstleri kaplandı.Ama kolay birşey değil arkadaşlar benden söylemesi...kesilmesi falan bişi değil ama daha sonra inanılmaz hassaslaşıyor ağzını açıp rahat nefes bile alamıyorsun bir süre sürekli sızlıyor dişler kesildikten sonra bir kalıp takıldı 1 hafta kaldı ağzımda diş protezi şeklinde yapıştırıldıama o bir hafta pipetle su çorba içtim yemek yemekte zorlandım...1 hafta dolunca tekrar gittim ağzımdaki protez çıkarıldı zirkonyum dişler takıldı.1 hafta kadar ağrı kesici kullandım
alışma aşamasındayım.Yüz ifadeniz değişiyor arkadaşlardan estetik ameliyatı filan mı yaptırdın diyenler oldu...Dişlere gelince kesinlikle kendi dişlerin gibi ama inci gibi görünüyor öyle yapay durmuyor.Beni acısı bezdirdi sadece yeni yeni rahatlamaya başladım ki canım tatlı değildir.Alt dişlere yaptırmak için birkaç sene geçecek herhalde unutmam lazım zorluğunu :)

evet oldukça sıkıntılı bir dönem oluyo keşke doğuştan olağan üstü güzel dişlerimiz olsaydı elbetteki kendi dişi gibi olmuyor insanın ama bu aşamaya geldiğimize göre hepimizin belli diş sorunları var o yüzden olabildiğinin en doğalını ve en güzelini yaptırmaya çalışıyoruz
ben de şu an ön üst 6 dişte porselen var...bunları zirkonyumla değiştireceğim ve diş eti estetiği olcak inşallah güzel sonuçlarımı sizlerle paylaşacağım şubat sonunda işlemlerim başlıyacak en geç 10 mart gibi hazırlanır sanırım bi aksilik olmazsa inanın çok heycanlıyım

dün diş eti operasyonu oldum..biraz sıkıntılı bir dönem ama sonunun güzel olacağını düşüdükçe insan sabrediyor

gecmiş olsn beyaz melek sakıncası yoksa dktrnun adını bana yazabilirmisin iyi bir dktr arıyrm da:50:

tabiki canım harika bir diş doktoru heykelde dr murat ocakoğlu yıllardır doktorum benim güvenle gidebilirsin ona canım..
doktor seçimi konusundaki hassasiyetimi jale hanımdan bilirsin nilimsi :)

çok zorlu aşamalar oldu ,ocak ayında başlamıştım işlemlere diş kısmına yeni geçtik..dişler kesildi geçici diş takıldı şu an zirkonyumlar yapım aşamasında geçicileri görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım ama adı üstünde geçici çok rahatsız bi 10 gün nasıl duracağım bu dişlerle bilmiyorum :)
ama sonuna geldik doktoruma çok güveniyorum iyi olacağını umuyorum..toplamda üst dişlere 9 diş zirkonyum yapılacak..
biran önce bitmiş haliyle sizinle paylaşmayı bekliyorum bende umarımm herşey güzel olur

Back