- Emoji Skoru
- 4.109
- Puanlar
- 658
- Konu Sahibi Kararsizkasim
merhaba tohum bişey sormak istiyorum dişlerini hangi renk numarasından yaptırdın _? A1 A2 ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tanesini diş kliniğinde çalıştığım için doktora 300 tlden yaptırdım.. Yaptırmak isteyene yardımcı olurum
Ben tanesini diş kliniğinde çalıştığım için doktora 300 tlden yaptırdım.. Yaptırmak isteyene yardımcı olurum
Canim sen dislerine para ödediginden eminmisin ?? 500 dedin 350 dedin simdide 300 diosun ??
tohumun verdiği bilgiler bana reklam içerikli geldi..biraz önce yine bi başlığı tıkladım yine aynı dişler bana fenalar geldi aynı dişleri görmekten..bi başlık açarsan o başlıktan tedavin dişlerin hakkında bilgi verirsin aynı dişlerler iki ay boyunca farklı başlıklar açmak ne kadar normal bilmiyorum..zaten site yöneticileri de anlamış ve üyeliğini iptal etmiş ama hala ısrarla aynı dişleri göstermekte kararlı..fiyatına bi 300 diyor bi 500 diyor kendi de ne dediğini bilmio sanırım
Umarım bu dişler senin dişlerindir tohum..yoksa bunca insan sana güvenip yaptırdı-yaptıracak..onları yanıltmazsın inşallah
sinem_06 sana aynen katılıyorum banada aynen reklam geliyor çünkü önce didemcan kullanıcı adıyla üyelik açılıyor aynı resimler ekleniyor didemcan olarak diyorki işte dişlerimi şurda falan yaptırdım çok memnunum sizde yaptırmak isterseniz reyhanguven@yahoo.com adresinden asistanından bilgi alabilirsiniz diyor yani didemcan olarak bunu derken kendisi asistan değil asistan olan meildeki kişi bize asistanın meilini veriyor sonra bu üyelik kapatılıyor tohumm diye üyelik açılılıyor yine aynı resimler busefer reyhanguven@yahoo.com bu benim adresim şekline dönüşüyor sonra bu üyelikte kapatılıyor bu seferde 3 m li tohummm üyeliği açılıyor yine aynı resimler fiyatlar farklı yani bende çok şüpheliyim hatta eminim bile diyebilirim o resimdeki dişler şimdi kimin doktorun asistanının dişlerimi yoksa asistanın meil adresini bilgi almamız için veren birininmi
Belkide hiçbirinin..yani sıradan bi hastanın..:) bilmiyorum bende şüphelendim aldığı üyelikler hep iptal oluyor durup dururken kimse üyelik iptali yapmaz arkadaş benden önce yaptırmıştı dişlerini benim dişlerim eskiyecek amam hala onun dişlerin resimleri farklı başlıklarda mevcut :) Arkdaşları istemiş tekrar resimleri koymasını ama ben anlamadım o dişleri çok beğenen biri resmi bilgisayarına indirir doya doya bakar:) bunun için üyelik almanın ve başlık açmanın manası yok..
reyhan kim_?
o dişler kimin_?
didemcan kim_?
tohum kim_?
o diş kliniği kime ait nie bu reklam _?
Yoksa bunların hepsi bi çelişki mi _?
ön dişlerimden ben de çok rahatsızım ve zirkon kaplama düşünüyorum ama çok korkuyorum kötü olursa diye.annemin metal destekli kaplamaları var ve oynuyo arada diyo.fırçalarken de kanama oluyo,ben de korkuyorum tabi kaplama yaptırmaya:26: zirkon kaplama yaptıranlar memnun mu acaba ya?
metal destekliyi 15 sene kullandım ve her şekilde kullandım:) en ufak bir sorun yaşamadım, sadece diş eti çekilmesinden dolayı kaplamayı değiştirmem gerekti, yaptırmışken de zirkonyum yaptırayım dedim
zirkonyumun görüntüsü açısından zerre kadar endişen olmasın, ehil birine yaptırdığın sürece harika görünüyorlar, bakmaya doyamıyor insan:))) sağlamlığını görücem bakalım, geçmiş olsun
not: korku veya araştırma yüzünden çok da ertelememek lazım diş tedavisini, benim karar vermem 6 ayı geçti, az da olsa diş etlerimde ilave çekilme olmuştur bu dönemde