Zirkon kaplama hakkında

merhaba tohum bişey sormak istiyorum dişlerini hangi renk numarasından yaptırdın _? A1 A2 ....

Ben taksitle 450 milyona yaptırdım ama pahalı olduğunu söylediler :S 150 milyona yaptıracak bi kişi bu normal bi fiyat olamaz değil mi yani çok ucuz

fiyatlar arasında çok fark var , ben yaptırmadım bilmiyorum ama nedeninin diş hekiminin hasta yoğunluğu , laboratuvarın yoğunluğu ve belki de diş hekiminin bulunduğu bölgenin etkisinin olabilecegini düşünüyorum. yoksa bi hekim 150 tl diyor digeri 220 euro. kullanılan malzeme sonuçta zirkon. herkes çok iyi dayanıklı saglam estetik iş yaptığını düşünür elbette , ben kötü yapıyorum o yüzden az para alıyım diye düşünen bir insanın olabilecgini düşünmüyorum. sadece ben en iyisiyim diye fazla para almak isteyen insan vardır. diye düşünüyorum :)

bugün görüştüm dr la tanesini 300 den yapıyoruz zirkonyumun dedi. 4 diş 1200 dedi fiyatta da biraz daha yardımcı olabilriz dedi.denizlide çok iyi bir klinik ama yine de tereddüte kaldım.

Canim sen dislerine para ödediginden eminmisin ?? 500 dedin 350 dedin simdide 300 diosun ??

tohumun verdiği bilgiler bana reklam içerikli geldi..biraz önce yine bi başlığı tıkladım yine aynı dişler bana fenalar geldi aynı dişleri görmekten..bi başlık açarsan o başlıktan tedavin dişlerin hakkında bilgi verirsin aynı dişlerler iki ay boyunca farklı başlıklar açmak ne kadar normal bilmiyorum..zaten site yöneticileri de anlamış ve üyeliğini iptal etmiş ama hala ısrarla aynı dişleri göstermekte kararlı..fiyatına bi 300 diyor bi 500 diyor kendi de ne dediğini bilmio sanırım
Umarım bu dişler senin dişlerindir tohum..yoksa bunca insan sana güvenip yaptırdı-yaptıracak..onları yanıltmazsın inşallah

tohumun verdiği bilgiler bana reklam içerikli geldi..biraz önce yine bi başlığı tıkladım yine aynı dişler bana fenalar geldi aynı dişleri görmekten..bi başlık açarsan o başlıktan tedavin dişlerin hakkında bilgi verirsin aynı dişlerler iki ay boyunca farklı başlıklar açmak ne kadar normal bilmiyorum..zaten site yöneticileri de anlamış ve üyeliğini iptal etmiş ama hala ısrarla aynı dişleri göstermekte kararlı..fiyatına bi 300 diyor bi 500 diyor kendi de ne dediğini bilmio sanırım
Umarım bu dişler senin dişlerindir tohum..yoksa bunca insan sana güvenip yaptırdı-yaptıracak..onları yanıltmazsın inşallah

sinem_06 sana aynen katılıyorum banada aynen reklam geliyor çünkü önce didemcan kullanıcı adıyla üyelik açılıyor aynı resimler ekleniyor didemcan olarak diyorki işte dişlerimi şurda falan yaptırdım çok memnunum sizde yaptırmak isterseniz reyhanguven@yahoo.com adresinden asistanından bilgi alabilirsiniz diyor yani didemcan olarak bunu derken kendisi asistan değil asistan olan meildeki kişi bize asistanın meilini veriyor sonra bu üyelik kapatılıyor tohumm diye üyelik açılılıyor yine aynı resimler busefer reyhanguven@yahoo.com bu benim adresim şekline dönüşüyor sonra bu üyelikte kapatılıyor bu seferde 3 m li tohummm üyeliği açılıyor yine aynı resimler fiyatlar farklı yani bende çok şüpheliyim hatta eminim bile diyebilirim o resimdeki dişler şimdi kimin doktorun asistanının dişlerimi yoksa asistanın meil adresini bilgi almamız için veren birininmi

sinem_06 sana aynen katılıyorum banada aynen reklam geliyor çünkü önce didemcan kullanıcı adıyla üyelik açılıyor aynı resimler ekleniyor didemcan olarak diyorki işte dişlerimi şurda falan yaptırdım çok memnunum sizde yaptırmak isterseniz reyhanguven@yahoo.com adresinden asistanından bilgi alabilirsiniz diyor yani didemcan olarak bunu derken kendisi asistan değil asistan olan meildeki kişi bize asistanın meilini veriyor sonra bu üyelik kapatılıyor tohumm diye üyelik açılılıyor yine aynı resimler busefer reyhanguven@yahoo.com bu benim adresim şekline dönüşüyor sonra bu üyelikte kapatılıyor bu seferde 3 m li tohummm üyeliği açılıyor yine aynı resimler fiyatlar farklı yani bende çok şüpheliyim hatta eminim bile diyebilirim o resimdeki dişler şimdi kimin doktorun asistanının dişlerimi yoksa asistanın meil adresini bilgi almamız için veren birininmi

Belkide hiçbirinin..yani sıradan bi hastanın..:) bilmiyorum bende şüphelendim aldığı üyelikler hep iptal oluyor durup dururken kimse üyelik iptali yapmaz arkadaş benden önce yaptırmıştı dişlerini benim dişlerim eskiyecek amam hala onun dişlerin resimleri farklı başlıklarda mevcut :) Arkdaşları istemiş tekrar resimleri koymasını ama ben anlamadım o dişleri çok beğenen biri resmi bilgisayarına indirir doya doya bakar:) bunun için üyelik almanın ve başlık açmanın manası yok..
reyhan kim_?
o dişler kimin_?
didemcan kim_?
tohum kim_?
o diş kliniği kime ait nie bu reklam _?
Yoksa bunların hepsi bi çelişki mi _? :52::52:

Belkide hiçbirinin..yani sıradan bi hastanın..:) bilmiyorum bende şüphelendim aldığı üyelikler hep iptal oluyor durup dururken kimse üyelik iptali yapmaz arkadaş benden önce yaptırmıştı dişlerini benim dişlerim eskiyecek amam hala onun dişlerin resimleri farklı başlıklarda mevcut :) Arkdaşları istemiş tekrar resimleri koymasını ama ben anlamadım o dişleri çok beğenen biri resmi bilgisayarına indirir doya doya bakar:) bunun için üyelik almanın ve başlık açmanın manası yok..
reyhan kim_?
o dişler kimin_?
didemcan kim_?
tohum kim_?
o diş kliniği kime ait nie bu reklam _?
Yoksa bunların hepsi bi çelişki mi _? :52::52:

senin dediğin gibi belki hiçbirinin ben bunu yazarken bu gün görsellerde zirkonyum resimlerine bakayım dedim bir doktor sitesine girdim buraya yazacaktım elektirk kesildi yazamadım şimdi yazıyorum aynı resim onun söylediği doktor ismide değil başka doktor adı efe onun söylediği ise murat benim gördüğüm sitede 8 diş zirkonyum yapıldığı yazıyor bu ise 6 dişime diyor onun dediği doktor murat topaloğlu mudur nedir googlede arayın başka sitelerdede aynı resim dişlerimi şurda yaptırdım şeklide reklam ya dişerini bir yerde yaptırırsın memnun kalırsın tavsiye edersin çok başka ama böyle çelişkili çelişkili reklam yapmak çok başka yemezler ben hiç yemem kimse kusura bakmasın böyle durumda gideceğim varsada gitmem isterse bedava yapsın bu kadarmı müşteriye aç bunlar anlamış değilim ha bu arada bunu tohuma söylüyorum bu resimler gerçekten senin ise benim ve sana güvenmeyenler için lütfen yeni resim koy

Son düzenleme:
Bende ön 2 dişime yaptırıyorum
Bişey soracaktım,mesela ekmeği falan ön dişlerle rahatlıkla koparabiliyormusunuz?

Arkadaşlar güncel güvenilir reklamsız fiyat veriyorum:) Geçen hafta Ankara'da ön 2 dişimi tanesi 350 tlden yaptırdım.. daha önce metal destekli porselen vardı, cidden görüntü çok farkediyormuş, kendi dişimden ayırdedilmesi neredeyse imkansız diyebilirim, maalesef yakın çekim yapabilecek fotoğraf makinam yok fotoğraf ekleyemiyorum...

Renk konusunda: doktor rengi kendisi belirledi, şu renkten bu renkten yaptırma diye bir şey yok... ayrıca bir de laboratuara gönderdi, laboratuarda dişlerimin yanına tutup üst kısımları hafifçe boyadılar, kendi dişlerimin üst kısmı hafif sarımtıraktı onlara uygun oldu, tabi yine de yandaki dişlerden çok az açık renk yapıyorlar, gerçekten harika görünüyor dişlerim:)

Sağlamlık: benim henüz ilk günlerim biraz çekingen davranıyorum, ama doktor bana bu dişlerinle elma falan yiyebilirsin çekinme dedi

Ben fiyatı falan göze alın yaptırın derim, ayrıca diş eti çekilmesinin zirkonyumda daha az olduğu söyleniyor ki bu gerçekten uzun vadede çok önemli, ben diş etlerimin biraz daha çekilmemesi için elimden geleni yaparım:)

sağlıcakla

ön dişlerimden ben de çok rahatsızım ve zirkon kaplama düşünüyorum ama çok korkuyorum kötü olursa diye.annemin metal destekli kaplamaları var ve oynuyo arada diyo.fırçalarken de kanama oluyo,ben de korkuyorum tabi kaplama yaptırmaya:26: zirkon kaplama yaptıranlar memnun mu acaba ya?

ön dişlerimden ben de çok rahatsızım ve zirkon kaplama düşünüyorum ama çok korkuyorum kötü olursa diye.annemin metal destekli kaplamaları var ve oynuyo arada diyo.fırçalarken de kanama oluyo,ben de korkuyorum tabi kaplama yaptırmaya:26: zirkon kaplama yaptıranlar memnun mu acaba ya?

metal destekliyi 15 sene kullandım ve her şekilde kullandım:) en ufak bir sorun yaşamadım, sadece diş eti çekilmesinden dolayı kaplamayı değiştirmem gerekti, yaptırmışken de zirkonyum yaptırayım dedim

zirkonyumun görüntüsü açısından zerre kadar endişen olmasın, ehil birine yaptırdığın sürece harika görünüyorlar, bakmaya doyamıyor insan:))) sağlamlığını görücem bakalım, geçmiş olsun
not: korku veya araştırma yüzünden çok da ertelememek lazım diş tedavisini, benim karar vermem 6 ayı geçti, az da olsa diş etlerimde ilave çekilme olmuştur bu dönemde

metal destekliyi 15 sene kullandım ve her şekilde kullandım:) en ufak bir sorun yaşamadım, sadece diş eti çekilmesinden dolayı kaplamayı değiştirmem gerekti, yaptırmışken de zirkonyum yaptırayım dedim

zirkonyumun görüntüsü açısından zerre kadar endişen olmasın, ehil birine yaptırdığın sürece harika görünüyorlar, bakmaya doyamıyor insan:))) sağlamlığını görücem bakalım, geçmiş olsun
not: korku veya araştırma yüzünden çok da ertelememek lazım diş tedavisini, benim karar vermem 6 ayı geçti, az da olsa diş etlerimde ilave çekilme olmuştur bu dönemde

ay ne güzel ya.yeni mezun oldum kendi paramı kazanmaya bi başlayayım,düşünüyorum zaten.çok saol fikir verdiğin için:34:

arkadaşlar zirkonların bi çini var birde isveç olanı var 300 olan çin olandır pahalı olmasından korkmayın ozllıkle on dişlerinizde

ust on 4 dişe bende yaptırıyorum şu anda geçiçler var benim çokmda bi sorunum yoktu aslında ama doktorum zirkonyum olursa ççok güzel olur dedi. kendi dişlerimin inceltilmesi beni çok üzdü. umarım güzel olur sonuç sağlamlık açısındandan bi sorun yaşamam umarım. bu arada kaç sene kullanıyor bilen var mı acab?

$Adsız.jpg$Adsız2.jpg$Adsız2.jpg$Adsız.jpg
bakl canım dişlerim bitti yaklaşık 10 yıl falan sanırım

Back