• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkanyum kaplama ve Dentadent???

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Arkadaşlar çok acil bir sorum var yarına kadar .Bir önceki konumdan bilirsiniz belki dişlerim diye bir konu açmıştım.Pazar günü gittik metal kaplama için ölçü alındı dentadent bakırköyden.İlk kez gidişim ama güzel yorumlar okudum.Şimdilik sol çene 5 diş yapılacak 2 dolgumun üstüne 2 boşluk ve en sonda kendi dişimin üstüne yapılacak.Fakat son anda düşündüm ki benim nikel ve kobalt alerjim var metal kaplamanın alaşımında nikel ve kobalt varmış.Acil akşamın 9 unda ulaşıp görüştüm yapılamazmış o yüzden zirkonyum yapılacak dayanıklı olduğunu alerjik reaksiyonlara sebep olmayacağını söyledi doktorum.5 tane zirkoyum kaplama 4000 tl tanesi 800 tl den.Fiyat hakkında hiç bir bilgim yok bi kaç yeri aradım bakırköyde 475 tl diyen de var 600 tl diyende.İyisi olsun istiyorum yani 475 diyenle 800 tl diyen arasında muhakkak fark vardır diye düşünüyorum .Ne yapmalıyım sizce .İmplanttan maalesef vazgeçtim 2 boş diş 3 zirkanyum için yüksek bir rakam verildi.Birincisi dentadent diş kliğini hakkında bilgisi olan 2.si zirkonyum kaplama hakkında bilgisi olan va mıdır

800 tl çok vermişler, zirkon kaplama adet fiyatı ortalama 500 tl, ama dr. veya klinik isim yapmış bir yer olursa fiyatların üstüne koyuyor haliyle.. içi metal olan kaplamada verilen zirkon fiyatının yarısı oluyor genelde. bende 1 aydır fiyat ve dr. araştırıyorum, kaplamalarım değişecek, zirkon kaplama doğala çok yakın görüntü sağlıyor ama dayanıklılık olarak metal kaplama kadar dayanıklılık beklemeyin deniliyor.. eğer uzun boşluklar olan bir kaplama yapılacaksa zirkon önerilmiyor kırılma riski olabilir diye..

birde aklınızda bulunsun kaplama yaptırırken dr. kadar yapacak teknisyende önemli, doktorunuza hangi teknisyenlerle çalıştığını ve varsa yaptıkları işleri inceleyebilmeniz için web adreslerini isteyin..

800 tl çok vermişler, zirkon kaplama adet fiyatı ortalama 500 tl, ama dr. veya klinik isim yapmış bir yer olursa fiyatların üstüne koyuyor haliyle.. içi metal olan kaplamada verilen zirkon fiyatının yarısı oluyor genelde. bende 1 aydır fiyat ve dr. araştırıyorum, kaplamalarım değişecek, zirkon kaplama doğala çok yakın görüntü sağlıyor ama dayanıklılık olarak metal kaplama kadar dayanıklılık beklemeyin deniliyor.. eğer uzun boşluklar olan bir kaplama yapılacaksa zirkon önerilmiyor kırılma riski olabilir diye..

birde aklınızda bulunsun kaplama yaptırırken dr. kadar yapacak teknisyende önemli, doktorunuza hangi teknisyenlerle çalıştığını ve varsa yaptıkları işleri inceleyebilmeniz için web adreslerini isteyin..
Yaptırdım canım 2 gün oldu ben metal kaplama yaptıramıyorum nikel ve kobalt alerjim var mecbur zirkonyum yaptırdım bakırköyde dentadent diş kliniğinde yaptırdım fiyat banada yüksek geldi ama iyi bir yermiş araştırdım inşallah sorun yaşamam

Yaptırdım canım 2 gün oldu ben metal kaplama yaptıramıyorum nikel ve kobalt alerjim var mecbur zirkonyum yaptırdım bakırköyde dentadent diş kliniğinde yaptırdım fiyat banada yüksek geldi ama iyi bir yermiş araştırdım inşallah sorun yaşamam
Canım güle güle kullan fotoğrafını paylasicakmisin

Back