Ziraat Bankası'nda çalışan ya da sınavına giren?

HalayBasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
477
131
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz Ziraat Katılım Bankası faaliyete geçti. Belirli illerde alım yapacak ve gelecek ay sınavı var. GK GY ve alan(iktisat hukuk gibi) soruları olacakmış. Daha önce sınava girenler yardımcı olabilir mi bana, zorluk derecesi nasıldı? KPSS ayarında mı? Herhangi bir bilgi kırıntısı bile yeter :) Özellikle Ziraatte çalışan arkadaşım varsa nasıl yerleştiğine dair bilgi almayı da çok isterim. Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz Ziraat Katılım Bankası faaliyete geçti. Belirli illerde alım yapacak ve gelecek ay sınavı var. GK GY ve alan(iktisat hukuk gibi) soruları olacakmış. Daha önce sınava girenler yardımcı olabilir mi bana, zorluk derecesi nasıldı? KPSS ayarında mı? Herhangi bir bilgi kırıntısı bile yeter :) Özellikle Ziraatte çalışan arkadaşım varsa nasıl yerleştiğine dair bilgi almayı da çok isterim. Şimdiden teşekkürler :)
cnm arkadaşım girdi sınava sorular çok basitmiş bono çek vs. sormuşlar basit basit sorularmış hep

Sorular basitse aradiklari sey bilgi degil mülakatta bi tanidik demek ki:KK51:
bak iki arkdaşımda girdi ikisininde bilgi derecesi aynı canım aldığı puanlar biri 90 alırken diğeri 40 aldı bişeyler vardı ama anlayamadık 2 sene önce oldu şmdi 90 alan bankada çalışıyor yerleşti ama nasıl oldu kendside bilmiyor

bak iki arkdaşımda girdi ikisininde bilgi derecesi aynı canım aldığı puanlar biri 90 alırken diğeri 40 aldı bişeyler vardı ama anlayamadık 2 sene önce oldu şmdi 90 alan bankada çalışıyor yerleşti ama nasıl oldu kendside bilmiyor
90 alan arkadaşınla konuşmak isterdim :KK53::KK53:

arkadaslar bende sızın gıbıyım .Hıc bır bılgım yok .Alana nasıl calısıcam? Zaman da cok az ...

GK GY hiç çalışma çok basit soruyorlar zaten iktisat hukuk banka işlemleri ile ilgili konulara çalışın hiç bilmiyorsanız yapamazsınız .
Üniversitede bir dönem iktisat ve muhasebe görmüştüm ama taa yıllar önceydi. Bir çok hukuk dersi aldım alt yapım var, konu anlatımlarını dinleyerek çalışayım diyorum, yanlış mı yapıyorum acaba :)

X