ZİRAAT BANKASI EZİYETİ

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Kykdan kredi aldım. Kredim 425 yattığı görünüyor e devlette. Ama bana bankada hep 400 yatıyor. Kykyı aradım bankanızla görüşün diyor. (Kredi ve avanstan harcama yapmadım)

Bankanın müşteri numarısını aradım allahım bu kadar eziyet olmaz. Hatalı tuşladım doğru tuşladım bir insana ulaşamadım ve bana sunulan seçeneklerde derdim yok.

İnternet bankaılığını deneyim dedim hesap dökümü için. Verdikleri şifreyi kabul etmiyor

Ben mi anlamıyorum çözemedim. :/

Son düzenleme:
Ben müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum fakat bazı işlemler için şubeye gitmek gerekiyor. Şubeye gitmen daha garanti

Kykdan kredi aldım. Kredim 425 yattığı görünüyor e devlette. Ama bana bankada hep 400 yatıyor. Kykyı aradım bankanızla görüşün diyor. (Kredi ve avanstan harcama yapmadım)

Bankanın müşteri numarısını aradım allahım bu kadar eziyet olmaz. Hatalı tuşladım doğru tuşladım bir insana ulaşamadım ve bana sunulan seçeneklerde derdim yok.

İnternet bankaılığını deneyim dedim hesap dökümü için.Bana verdikleri şifre 10 haneli uygulamada 4-5 hane istiyor.

size 10 haneli ne şifresi verdiler ki?
benim bildiğim onlar internet bankacılığını aktif ettikten sonra sizin kendinizin üye olması gerek.
mobil bankacılığı kullanarak müşteri temsilcinizin mailine ve telefon numarasına ulaşabilirsiniz, belki işinize yarar.

Bana klasik bürokraside yaşanan şeyleri yaşıyorsunuz gibi geldi

Olur böyle şeyler

Daha kötüleri de oluyor ileride merak etmeyin

Gidip bankada biri ile yüz yüze de görüşebilirsiniz

Bir de o tuşlamalı işlemlerde birebir derdimi karşılayan bir seçenekle hiçbir zaman karşılaşmadım ben de

Dolayısıyla en yakın geleni tuşluyorum

Zaten kimse de bir şey demiyor

Veya en kötü halde yönlendiriyorlar doğru yere

Şubeye gidip görüşün orda onu tuşla bunu tuşla derdi olmaz.

Önce internet bankacılığını halledin şubeden

Sonrasında müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyosa şubedekiler sırasıyla kaça basmanız gerektiğini söyler

size 10 haneli ne şifresi verdiler ki?
benim bildiğim onlar internet bankacılığını aktif ettikten sonra sizin kendinizin üye olması gerek.
mobil bankacılığı kullanarak müşteri temsilcinizin mailine ve telefon numarasına ulaşabilirsiniz, belki işinize yarar.

10 hane sandım 6 haneli girdim. Uygulama kabul etmiyor. Tarayıcıdan kabul etti. Tarayıcıdan yeni oluşturduğum şifreyi kabul etmiyor bu kez. :110:

Yarın gidip görüşeyim en iyisi

Bir arkadaşıma üç ay fazladan burs yatmıştı. O da bilmediği için harcamıştı. Sonra kyk fazla ödenen parayi geri istemişti. Sonra ne oldu bilgim yok ama bu hesap kitap işlerinde çok karışıklık yapabiliyorlar

İnternet bankaılığını deneyim dedim hesap dökümü için. Verdikleri şifreyi kabul etmiyor

Ziraat bankasından ihtiyaç kredisi kullanmıştım. Her ay dğzenli ödeme yapmama rağmen, kredi ödeme gününün sabahında ek hesaptan ödememi kesiyorlardı benim haberim olmuyordu ve o 1 gün eksiye düşen hesaptan bana faiz biniyordu. Aslında ödemeyi akşam 5 e kadar yapabilirim yani. Beni canımdan bezdirdiler, sonunda kacga dövüşle ek hesbaı kapattırdım ödemeleri kendim eft yoluyla yaptım. Bir daha asla asla asla ziraat bank. İle çalışmam.

İnternet bankacılığından banka şubene ve müşteri yetkilinin adına bak
Direk gidip onunla görüş
Hemen hallediyorlar

Ziraat bankasından ihtiyaç kredisi kullanmıştım. Her ay dğzenli ödeme yapmama rağmen, kredi ödeme gününün sabahında ek hesaptan ödememi kesiyorlardı benim haberim olmuyordu ve o 1 gün eksiye düşen hesaptan bana faiz biniyordu. Aslında ödemeyi akşam 5 e kadar yapabilirim yani. Beni canımdan bezdirdiler, sonunda kacga dövüşle ek hesbaı kapattırdım ödemeleri kendim eft yoluyla yaptım. Bir daha asla asla asla ziraat bank. İle çalışmam.

Siz ödeme gününde yapsanız gün sonuna kadar sistem bekliyor para yatmamışsa ek hesaptan çeker.Söylediğiniz gibi bi durumun olması söz konusu değil.Siz ödeme gününüzü yanlış biliyor olabilirsiniz.Bankadan ödeme planınızı isteyip gününe baksaydınız problem yaşamazdınız.

Siz ödeme gününde yapsanız gün sonuna kadar sistem bekliyor para yatmamışsa ek hesaptan çeker.Söylediğiniz gibi bi durumun olması söz konusu değil.Siz ödeme gününüzü yanlış biliyor olabilirsiniz.Bankadan ödeme planınızı isteyip gününe baksaydınız problem yaşamazdınız.
Ben memurum, ödeme günlerim ayın 15 idir. Eğer 15 i taril ise, takip eden işgünüdür. Her ayın 15 inde öğleden sonra 4 e kadar eft yolu ile ödememi yaparım. Farklı bankalar ile hala da aybı şekilde çalışırım. Fakat ziraat bankası sabah 9 da ek hesaptan meblağı kesiyordu. Ben bir dahaki ay telefonuma gelen 1 liralık faiz ücretlerinden sonra haberdar oluyordum bu durumdan. Bu onların sistem hatasıdır bilemem. Zaten ilk mesajımda da ''kredi ödeme günümün sabahında kesiliyordu'' diye vurgulamışım. Her sistem kusursuz değildir. Her seferinde bir daha olmayacak demelerine rağmen tekrar etti. Israrlı Şikayetimden sonra ek hesap kapatıldı zaten. Ben şahsi olarak ödemelerime devam ettim. Söz konusu oluyor yani böyle hatalar.

Son düzenleme:
Ben memurum, ödeme günlerim ayın 15 idir. Eğer 15 i taril ise, takip eden işgünüdür. Her ayın 15 inde öğleden sonra 4 e kadar eft yolu ile ödememi yaparım. Farklı bankalar ile hala da aybı şekilde çalışırım. Fakat ziraat bankası sabah 9 da ek hesaptan meblağı kesiyordu. Ben bir dahaki ay telefonuma gelen 1 liralık faiz ücretlerinden sonra haberdar oluyordum bu durumdan. Bu onların sistem hatasıdır bilemem. Zaten ilk mesajımda da ''kredi ödeme günümün sabahında kesiliyordu'' diye vurgulamışım. Her sistem kusursuz değildir. Her seferinde bir daha olmayacak demelerine rağmen tekrar etti. Israrlı Şikayetimden sonra ek hesap kapatıldı zaten. Ben şahsi olarak ödemelerime devam ettim. Söz konusu oluyor yani böyle hatalar.[/QUOTE

Her memurun ödemesi 15 i olmuyor kimisi 17 18 olsun istiyor 2 gün opsiyonlu.Olaki aynı gün gönderilemezse kredi parası diye.Bir de eft ile gönderiyorsanız aynı anda bazen geçmiyor hesaba ileri tarihli geçmiş olabilir.Sizin hesaptan düşüyor ama karşı bankaya geçmesinde sıkıntı olmuş olabilir.Benim babamın da kredisi var o bankada önce sistem hesaptaki bakiyeyi alıyor kredi günü ve bekliyor kalan para yatmazsa gün sonunda kmh dan alınıyor.İyi akşamlar

Hanımefendi, ben hesaplarımı kontrol ediyorum geçip geçmediğine dair. Kredi kartlarım ve kredilerimin ödeme planı maaşımla aynı gündür. Mesleğe başladığımdan beri böyle. Sadece kredi kartlarım 1 gün önce ya da sonra olur bankanın gün inisiyatifine göre. Bazı günler memur ödemeleri 17-18 oluyor demişsiniz. Bunu da bir önceki mesajımda ''15 i tatilse, takip eden ilk işgünü ödememi yaparım'' diyerek ifade etmiştim. Kaldı ki ödeme planımı krediçektikten hemen sonra a4 kağıdına döküm olarak aldım.
Ben ödemelerimi ödeme günü eft bitim saatine kadar yapıyordum, ancak ZİRAAT BANKASI meblağı, sabah mesai saati başladığı an otomatik olarak kesiyordu. Şikayet ettim ve ek hesap kapatıldı. Daha nasıl anlatabilirim ya da ne şekilde anlarsınız bilemiyorum ama durum budur. Babanızı bilemem, benim için fazlaca dolaylı bir örnek zaten. ben bizzat kendi yaşadığım durumu ifade ettim. İyi akşamlar.

Hanımefendi, ben hesaplarımı kontrol ediyorum geçip geçmediğine dair. Kredi kartlarım ve kredilerimin ödeme planı maaşımla aynı gündür. Mesleğe başladığımdan beri böyle. Sadece kredi kartlarım 1 gün önce ya da sonra olur bankanın gün inisiyatifine göre. Bazı günler memur ödemeleri 17-18 oluyor demişsiniz. Bunu da bir önceki mesajımda ''15 i tatilse, takip eden ilk işgünü ödememi yaparım'' diyerek ifade etmiştim. Kaldı ki ödeme planımı krediçektikten hemen sonra a4 kağıdına döküm olarak aldım.
Ben ödemelerimi ödeme günü eft bitim saatine kadar yapıyordum, ancak ZİRAAT BANKASI meblağı, sabah mesai saati başladığı an otomatik olarak kesiyordu. Şikayet ettim ve ek hesap kapatıldı. Daha nasıl anlatabilirim ya da ne şekilde anlarsınız bilemiyorum ama durum budur. Babanızı bilemem, benim için fazlaca dolaylı bir örnek zaten. ben bizzat kendi yaşadığım durumu ifade ettim. İyi akşamlar.

Ben de işin içinde olan biri olarak konuştum.Çok fazla detay veremiyorum malum kimliklerimiz gizli olduğundan.İyi akşamlar

Ben de işin içinde olan biri olarak konuştum.Çok fazla detay veremiyorum malum kimliklerimiz gizli olduğundan.İyi akşamlar
Tüketici gözüyle bakın bir de lütfen. Burada bankanızı ya da sektörü savunacak bir durum yok. Bizzat yaşadığım bir olayı anlattım. Bu arada onlar da son çare, ödeme günü paranın eft havuzunda kalmış olabileceğini söylediler. Ancak böyle bir durumun da olmadığı bir sonraki ay bankadaki bankamatik yolu ile ödeme yaptığım gün, bireysel müşteri temsilcimin eksi hesabı yanımda görmesiyle ortaya çıktı. Ondan sonra zaten dilekçe ile kapatıldı. İnsan yapımı sonuçta bu sistemler, hatalar olabiliyor. Bu gözle bakın duruma lütfen. Sosyal bir platformda mağdur olduğum bir durum hakkknda bu kadar kendimi savunmak zorunda kalmak beni kızdırdı. Gerçek müşteri temsilcimle bile bu kadar uzatmamıştık durumu. Lütfen bu konuyu kapatalım, durumuma şahit olmadınız çünkü.

Back
Yukarı