• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zinco kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

__love__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
58
1
36
İzmir
Arkadaşlar ben bir süredir zinco tablet kullanıyorum saç için eczacı 3 ay kesintisiz kullan faydasını görüceksin dedi.Ama bu ilaca ara verilmesi gerektiğini duymuştum fazlasıda zararmış.Sizce ne yapmalıyım kızlar.Kullanıp sonuç alanlar varmı?

Arkadaşlar ben bir süredir zinco tablet kullanıyorum saç için eczacı 3 ay kesintisiz kullan faydasını görüceksin dedi.Ama bu ilaca ara verilmesi gerektiğini duymuştum fazlasıda zararmış.Sizce ne yapmalıyım kızlar.Kullanıp sonuç alanlar varmı?
banada verdi cnm bende yeni başladım kullanmaya sonuç alanlar varsa yazsın

Bende kullanmiştim bir ara ama ben bi faydasini göremedm.Ne için kullandigimi bile anlayamadim boşa içtim hep bence.Yaninda bir tane daha vermişti adini hatirlayamiyorm neyse kisacasi bende hiç bi etki etmedi uzun bir sürede kullandim yani ..

Son düzenleme:
Bende kullanmiştim bir ara ama ben bi faydasini göremedm.Ne için kullandigimi bile anlayamadim boşa içtim hep bence.Yaninda bir tane daha vermişti adini hatirlayamiyorm neyse kisacasi bende hiç bi etki etmedi uzun bir sürede kullandim yani ..

yapma yaa:59: ama ara vermek lazım diyo işte fazlasıda saç döküyomuş ama eczacı kafamı karırştırdı

Son düzenleme:
Ben sivilce ilaci zoretanin kullanirken bunada baslamiştim
ikisinede ayni anda yani
en fazla 4 ay kullandim diyeyim tam hatirlamiyorum k. bakmayin
ama dedigim gibi HİÇ bir değişiklik olmadi bende
uzamasi yönünde hele hiç.
benim saçimin üst tepede çok küçük bir yerde hafif bi açiklik vardi saç fln çikarir durdurur dköülmeyi birazda olsn diye vermişti işte
yaninda bi tablet daha vardi sivilce ilacimla birlikte 3tü yani kullandigim.
Herneyse bende yaramadi hiç birşeye ama
bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişiyor tabi ilaçlar
Eğer içiyorsaniz inanarak için belkide sizde yarari olacaktir bende yaramadi diye sizdede yaramayacak diye düşerseniz sizdede etkisi olacaksa bile olmaz birazda psikolojik olabilir yani :) umarm istediginiz olur ..

Arti olarak saç uzamasi için emin değilim ama kendimden söylüyorum
ilaçlari kullandigimdan beri zaten bende saç uzatmaya çalişiyordum geçen seneden beri yani
hiç uzamiyordu diyeibirim uzuyorsada hiç farkedilmicek kadardi yani
neyse 1 aydir fln isirgan otu çayi içiyordum tabi şu son günlerde içecek zaman bulamiyorum tekrar baslicamda
o zamandan beri saçimda bariz beliren bir uzama var ve herkes tarafindanda farkediliyor bu defa
belki kendiliginden uzamasinin sonucudur ama ben buna bağliyorum
bi kaç konuda daha söyledim zaten bu isirgan otunu tavsiye edebilirm
zaten bitki çayi ilaçtan dha iyidir yani diye düşünüyorum.

Ben saç dökülmesi için kan testi yaptırdığımda herşeyim normal çıkmıştı. ama çinkoyu ölçemeyiz deyip bana da vermişlerdi.
daha önce hiç hap kullanmadığım için çok aksata aksata içiyorum. bi faydası olduğunu söyleyemem. düzensiz kullandım tabi :27:

her gün mü kullandınız çinkoyu? kaç doz olarak? zararı ver mı acaba?

Bende bir ara sivilcelerim için doktora gittiğimde sivilce
ilaçlarının yanında vermişti.bikaç gün kullandım ve
gerçekten çok iyi bi ilaç sonra bıraktım ama keşke
bırakmasaydım.ama bugün zinco alıp tekrar kullanmaya başlıcam..:49:

Back