2004 ve 2007 yılında bana zincir mektup > >(chain letters) gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. > >Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola'yı içemez > >oldum. AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak korkusuyla sinemaya > >gidemez oldum. Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde artık bir domuz > >gibi kokuyorum. Marketlerde yaşlı kadınlar beni kandırıp parfüm > >koklatacağım diye bayıltıp kaçırır korkusuyla ya markete gitmiyorum ya > >da yaşlı kadınlara asla yardim etmiyorum. Telefon hattımı kullanıp bana > >borç takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum. > >Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karsısında > >korkudan yemek yiyemez oldum. Üstüne kesin fare sıçmıştır diye hiçbir > >kutu içeceği içemiyorum. Çok beğensem bile ya içkime ilaç koyup beni uyutup > >organlarımı çalar ve buz dolu küvetin içinde uyanırsam diye bana > >yaklaşanları tersliyorum. Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek > >üzere olan çocuklara yatırdım. Beş parasız kaldım. Mail listesine > >katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep telefonu ya da > >gezileri beklemekten evden dışarı çıkamaz oldum. Bir maili forward > >etmedim başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı > >kaybettim.
ŞİMDİ : Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye > >yollamazsan, bilesin ki ishal bir kuş sabah aksam kafana sıçacak ve > >hayatı sana dar edecektir.