Zina

Cokmutsuzumm99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
11
10
22
Zina yaptıktan sonra çok pişmsn oluyorum (zina derken öpüşmekten bahsediyorum ilersi olmadı) kendimden iğreniyorum nasıl böhle yapabildim diyorum ama o an o kadar korkunç gelmiyo ama sonra eve gittiğimde midem bulanıyo artık kendimden tovbe etmek istiyorum ama ya birgün gerçekten aşık olursam ve onu öpmek istersem allahla alay etmiş gibi olurum eskiden hep kınardım böylr insanları şimdi başıma gelip duruyo hayattan bezmiş durumdayım hiç hayat enerjim kalmadı bunları düşünmekten

Zina yaptıktan sonra çok pişmsn oluyorum (zina derken öpüşmekten bahsediyorum ilersi olmadı) kendimden iğreniyorum nasıl böhle yapabildim diyorum ama o an o kadar korkunç gelmiyo ama sonra eve gittiğimde midem bulanıyo artık kendimden tovbe etmek istiyorum ama ya birgün gerçekten aşık olursam ve onu öpmek istersem allahla alay etmiş gibi olurum eskiden hep kınardım böylr insanları şimdi başıma gelip duruyo hayattan bezmiş durumdayım hiç hayat enerjim kalmadı bunları düşünme
öncelikle sen ZİNA yapmıyorsun. öpüşmek zina değildir, yanına bile yaklaşmaz. aklını fikrini öpüşmekten uzaklaştırıp, seni öpmeye çalışanlara da sağlam bir tokat geçirirsen miden de bir daha bulanmamış olur. bir de gerçekten aşık olmadığın herifleri niye öpüyorsun, nasıl için kaldırıyo ya. bence miden ben bu adamı mı öptüm diye bulanıyordur

Zina yaptıktan sonra çok pişmsn oluyorum (zina derken öpüşmekten bahsediyorum ilersi olmadı) kendimden iğreniyorum nasıl böhle yapabildim diyorum ama o an o kadar korkunç gelmiyo ama sonra eve gittiğimde midem bulanıyo artık kendimden tovbe etmek istiyorum ama ya birgün gerçekten aşık olursam ve onu öpmek istersem allahla alay etmiş gibi olurum eskiden hep kınardım böylr insanları şimdi başıma gelip duruyo hayattan bezmiş durumdayım hiç hayat enerjim kalmadı bunları düşünmekten
Konu başlığına istinaden tam linclemeye geliyordum ki,bu ne şimdi?Bu nasıl bir dert?Öpüşmek ve zina nasıl aynı cümle içinde geçiyor?Benim bildiğim zina evli insanların birbirini aldatmasidir.

Öpücügün hakkını hakedene verirsen miden bulanmaz.Zinalık bir durum yok sadece secici olmuyorsun sanirim buna dikkat et dislerini kurt düsmüs birini öpme mesela:d

öncelikle sen ZİNA yapmıyorsun. öpüşmek zina değildir, yanına bile yaklaşmaz. aklını fikrini öpüşmekten uzaklaştırıp, seni öpmeye çalışanlara da sağlam bir tokat geçirirsen miden de bir daha bulanmamış olur. bir de gerçekten aşık olmadığın herifleri niye öpüyorsun, nasıl için kaldırıyo ya. bence miden ben bu adamı mı öptüm diye bulanıyordur
Bilmiyorum aniden gelişiyo bende beni haketmeyen insanlardan sırf en ufak sevgi kırıntısı görüdm diye güveniyorum öpmesine izin veriyorum

Rahatsız oluyorsan öpüşmezsin bir süre sonra unutursun.öpüşmeyin gardeşim. Allahu tealayla aranda kalsın ozaman
Mantıklı
Öpüşmeyeceğine söz verebilirmisin :KK70:
Bidaha bidaha öpüşmicem
Hah8aha ay yemin ediyorum hiç güleceğim yoktu.
Başınıza nasıl gelip duruyor? Sokakta yürürken erkekler dudağınıza mı yapışıyor? Onu anlayamadık lütfen bizi
Biriyle konuşmaya başlıyorum çok iyi biri gibi geliyo bana gerçekten değer vrrdiğini hissediyorum bi süre geçince buluşıyoruz ve öpüyo işte bende o an bi tepki veremiyorum sonrasınds pişman olıyorum ve soğuyorum o kişiden

Hadi 1 kere olsa anlarım da yapıp yapıp ay pişman oldum demek bana geçmiyor. Konunun ne olduğu önemli değil.

X