• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zımpara kullanan var mı ?

SuRMeLi66

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.151
5.671
398
ben kullanıyorum ve henüz memnunum diyemiyeceğim çünkü daha 2 gün oldu kullanalı:21:

Son düzenleme:
ele geciriliyor ve saat yönüne dogru tüylü bölümde yuvarlak daire yapıyorsun cnmm ve kıllar önce yumuşuyo sonra topak topak olarak dökülüyo hihihi

hmm benim epilasyon setimin içinde vardı öyle birşey ama döktüğünü bilmiyordum makineden önce onunla ovalıyodum yumuşuyodu tüyler sonra alıyodum bak yaww:1::17::17:

bildiğiniz ince zımpara çok işe yarıyor kızlar, dün akşam denedim, eşim de ben de inanamadık 1-2 dk zımparayla masaj yaptım tüm tüyler zımparanın üstünde kaldı, bunu öğrenmekte çok geç kalmışım :KK42:

Batıklar için törpüyle duşta ovmayı duyduydum da valla olaya yeni bi soluk getirdiniz...

ben kullandim kizlar bence kullanmayin jiletten farki yok ki aci hissetmeden killardan kurtuluyorsunuz.. kökten değil yüzeysel yani.. bi zaman sonra da zaten cildiniz kurudugu icin soyuluyo bence gereksiz bisey

Bi zaman sonra kıl Kökü ölüyor diye biliyorum, yine bu sitede okumuştum, editör yayınlamıştı galiba yalan Olmasın, neyse isteyen araştırsın uygulasın. Şimdilik memnunum, bakarsın yArın öbür gün ben de kullanmam

Back