ben napayayım bu durumda?
ben son sınıftayım kpss var.
yarın sınavım var ve ben kendimi hazır hissetmiyorum.
dahası hiç çalışasım yok. allah yardımcım olsun.:2:
sen haline şükret ben 11 senedir giriyorum bu senede girecem 32 yaşındayım 2 çocuk ev koca derken ben çoookkk yoruldum gerçi iki defadır hazırlanarak giriyorum amaaaa ben sınavlardan nefret ediyorum karar verdim evimin kadını çocuklarımın anası olacağım bana göre değil bu işler
Off bende giricem şu lanet olası sınava
Daha tarih coğrafya eksik :18:
Aöf okuyorum haftaya finallerimiz var ..
Of düşsünler artık yakamdan şu sınavlarrrr
Rabbim senin de yardımcın olsun,benim de anayasa canım yaaa.:18:
mezunum kpss'ye 2.sefer gireceğim.
bu sene hazırlandım sadece.
heyecandan uykularım kaçıyor ya olmazsa diye:18: bölümümden senede 300 kişi atıyorlar
bi kere en fazla 700 kişi atamışlardı...
korkuyorum hepimize Allah hayırlılarını versın her şey gönlümüzce olsun inşallah
hiç kimseyle sınav hakkında konuşmuyorum kım ne yapmış hangi konuyu bitirmiş merak etmiyorum ya da denemelerden kaç puan almışlar...
ben kendi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum hala 2 dersim eksik...
ben de bi derdin vardı sandım arkadaşım.lise mezunu eylülde yapılacak kpssye giricek arkadaşlar umarım tepki göstermezler sana.
hem lisans düzeyine de girceksin hem de bu sınava gecen seneden beri çalışıyosun...
farkında mısın?
senin stres yapman gereken tek konu finallerin
tabi değindiğin gibi sevgili olayı...
kpss yi zaten bu zamana kadar halletmişsindir yani en azından halletmiş olman lazım.hepimizin böyle dertleri var emin ol.benim de yarın finalim var şuan beynim durdu resmen mola verdim daha gitmiyo yani.
ama başlığını okuyunca ben de yine mi yıllardır kpssye giren mağdur diye düşünmüştüm.
sakin ol bir şey yok
ancak tek bişey seni teselli edebilir, eylüldeki sınavdan cok iyi bir puan alarak çok güzel bir yere atandıgınızı düşünün sonra okulun bittigini bu süreçte çalıstıgınız için güzel bir çevre edindiğinizi kendi bölümünüze geçiş yaptığınızı en önemlisi son sınıf stresin yaşamadıgınızı düşünün. o zmn nasıl ferahlayacaksınız
mezunum kpss'ye 2.sefer gireceğim.
bu sene hazırlandım sadece.
heyecandan uykularım kaçıyor ya olmazsa diye:18: bölümümden senede 300 kişi atıyorlar
bi kere en fazla 700 kişi atamışlardı...
korkuyorum hepimize Allah hayırlılarını versın her şey gönlümüzce olsun inşallah
hiç kimseyle sınav hakkında konuşmuyorum kım ne yapmış hangi konuyu bitirmiş merak etmiyorum ya da denemelerden kaç puan almışlar...
ben kendi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum hala 2 dersim eksik...
Valla bende bazen tıkanma noktasına geliyorum.
Sanki beynim iflas etti edecek gibi oluyor.
Aöf çalışsam kpss kuzu gibi bana bakıyor, kpss baksam aöf.
Artık kaç parçaya bölünüceksek!
Hayatımızın en güzel dönemlerinde hep sınavlarla uğraşıp duruyoruz.
Kpss de konularım bitti şükür ama bir arkadaşın dediği gibi bu site hariç kimseyle konuşmamaya çalışıyorum bu sınav meselesini.
Artık o kadar ki en yakının bile kendi stresini senden çıkarmaya çalışıyor. Çoğu da ben yaparım sen yapamazsın edasında :)
Önemli olan çok çalışmak değildir zaten hep söylüyorum.
Az olsun öz olsun.
Hepimize başarılar ne diyelim artık kaçarı göçeri yok çalışcaz.
Ama sana tavsiyem en azından finallerini atlat da öyle devam et..
KPSS deyince akan sular bile durur vallahi..hepinize kolay gelsin arkadaşlarım,Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
ben de 3 kere girdim bu sınava hala bekliyorum insanın hayatını nasıl mahvediyor bilirim Allah sınava girecek herkesin yardımcısı olsun umarım ilk seferde halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?