Zihni Sinir Projeleriniz?

hedef56

70 yine yeni yeniden 7kasım2016
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
5.287
5.220
248
Evet arkadaşlar , var mı 'keşke şöyle bir şey olsaydı' dediğiniz , hayal ettiğiniz veya ürettiğiniz bir şey?
Burada bu fikirlerimizi paylaşalım. Unutmayalım ki her şey önce bir hayaldi. Belki buradan birileri esinlenir de bizim istediğimiz şeyi üretirler.
Yoksa hayal ettiğiniz şey imkansız mı, komik mi? Olsun, hep beraber gülelim. Beyin fırtınası yapmak güzeldir.

İlk projem:Şifreli bulaşık makinesi
Çocuklu aileler için...çocuk kilidi yetmiyo bunlara şifrelisi lazım diyenlere
:27:...
Yalnız firmamız şifrenin kırılması sebebiyle meydana gelecek zarar ziyanı ödemekle yükümlü tutulamaz, kullanıcı ayda bir defa 8 haneli bir şifreyi oluşturup yenilemekle mesuldür
:1:

Bende duvar şeklinde dolap diyorum..Görüntü duvar ama yana doğru kızaklı gömme dolap..Açıldığında komple döküntü ve elbiseleri toplayan kapandığında duvar şeklini alıp estetiği bozmayan :51::51::51:

kol mendili: burnunu koluna silen çocuklar için son çare:53:. şöööyle tek tarafı yapışkanlı mendiller olacak çocuğun koluna yapıştıracaksın. hatta bu ürünlerin önlük versiyonu da olacak. çocuğun önüne yemek dökülünce çıkar at, oh ne rahatlık olurdu değil mi

kombi yeri düşünülmüş balkon!!!
neden bütün kombi dolapları çıkıntı şeklinde? kombili olacağı bilindiği halde yeni yapılan apartmanlarda bile kombi dolabını balkonda çıkıntı yapmış olarak görüyorum...lütfen doğal gaz borularını yere gömdüğünüz gibi kombiyi koyduğumuzda çıkıntı yapmayacak yeri de ayarlayın...

Zaman ayarlı elektrikli ocak

Lütfen bu ürünü üretsinler. Crock pot adı altında Amerikada yavaş pişiriciler var, sabah malzemeleri içine dolduruyorsun işten eve geldiğinde yemeğin pişmiş, tenceren kendiliğinden kapanmış, Türkiye'de bunun benzerlerini yaptılar ama güvenip alamdım, zaman ayarı var mı yok mu tam emin olamadım. Hani tenecere üretmelerine gerek yok. Tekli elektrik ocaklarının zaman ayarlılarını yapsalar işimizi görür.
İstediğim ısı ve istediğim süreyi ayarlayayım ocağa yemeği koyup çıkayım eve geldiğimde yemek hazır olsun. Ocak kendiliğinden süre dolunca güvenli bir şekilde ısıtmayı durdursun.
Tıpkı fırın gibi (her yemek fırında pişmediği için böyle bir ürüne ihtiyaç duydum)

-Ey üreticiler duyun sesimi

Back