Zihinsel yorgunluğum hiç geçmiyor

Removeben

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
1.882
2.534
133
31
24 yasindayim 16 aylik evli 6 haftalık hamileyim. Hayata karsi hicbir zaman dort elle sarilamiyorum . Heyecanla ev isi yapıyorum 2saat sonra enerjim bitiyor yere su dökülse elimle şıp şıp yapasım geliyor. Heyecanla gunluk tutmaya basladim sticker aldim defter aldim 2 gun sürdü. Nasil gecer bu ayran gönül? Hamilelik degil sebebi epeydir boyle. Bekarken de vardı. Ara ara cok daha yoğun oluyor. Ama kurtaj sonrasi daha da artti. Temmuzda kuryaj oldum bebegin kalbi durdugu icin. Simdi yazdik yazdik cevap da gelmez bak iyice artar

Tutkulu biri değilsin ya da hafif depresyon yaşıyor olabilirsin

Tutkulu biri değilsin ya da hafif depresyon yaşıyor olabilirsin

Depresyon hic mi gecmez yahu. Cevreme sorsan coook eglenceli cok neseli birisin diyorlar. Bi psikiyatriste goturdum halami beni gorur gormez bu pozitif enerji kaynagi kiz da kim demisti. Ama iste oyle olmadigim zamanlarda cok depresifim

Depresyon hic mi gecmez yahu. Cevreme sorsan coook eglenceli cok neseli birisin diyorlar. Bi psikiyatriste goturdum halami beni gorur gormez bu pozitif enerji kaynagi kiz da kim demisti. Ama iste oyle olmadigim zamanlarda cok depresifim
Depresyon geçer de kişilik yapısı gecmez siz kendiniz böylesiniz o zaman.kabul edin ve devam edin

Bende böyleyim. Her zaman değil ama evde oldğum zamanlar böyle oluyorum. Mevsim değişikliği etkiliyor belki.
Hamilelik de halsizlik yapıyor.
Bende günlük aldım iki defa yazdım sonra yazamadım :))
Panik yapma yani gayet normal halin.
Her zaman neşe dolu olamazsın ki bi ortam olur neşeli olursun ama kendi kendine kaldığın zaman nasıl neşe kaynağı olabilirsin ki? :)

Bn ugur koşarın kıtaplarını okudum bana cok ıyı gelıyodu sonra umreye gıttım hayatıma daha bır anlam geldı dıyebılrıım ısteyen herkese rabbım nasıp ersın

Var valla öyle tipler. Sabah aksam evdeki tabak canakla evcilik oynayan deli gelinler var mesela. Bizim kafaya bak birde. Ben calisacagim oglak burcuyum is kadiniyim dogustan da iste imkanlar el vermiyor bi de cocuk geliyor imkanlar canima okur. Karar verdim evde bebek battaniye kirpikli sacma yastik hic ise yaramayan mum sabun filan yapıp satacagim. Maasta cok sukur sıkıntı yok ama sıkıntı bende bos durmayayim. Ve aslinda oyle sabah aksam yatan biri de degilim ingilizce almanca ogreniyorum ingilizce ana dil seviyesine gelsim diye uğraşıyorum almanca da olmeyecek kadar olsa yeter. Acik ogretim uni 3. Sinifindayim kamu bitmek uzere. Seneye hukuk icin hazirlanacagim insallah nasil giderim derslere bilmem ama kazanirsam bulunur bir yol. Boyle ugrasmaya calisiyorum

Hahahaha :))
E daha ne olsun bir sürü şey yapıyorsunuz..
bende birşeylere taktım bu aralar :) süs filan yapıp satmayı düşünüyorum internetten. Seneye de açık öğretime girmek istiyorum bide ehliyet var kafamda :))
Valla bebekle hepsini yapabilir miyim bilmiyorum ama boş durmaktan nefret ediyorum.
Belki de bu sebepten enerji düşüyor olabilir.

Ehliyet icin calisiyorum kitap aldik :) artik hayat nereye izin verirse oraya dogru akacagiz. Cocuk haftasina oyle uygun gidiyor ki 6. Hafta basladigi gun bulNti basladi bugun 7. Hafta basLdi simdi de kusma basLdi. Suya hasretim. Su gunleri bi atlatsak hayirlisi ile insallah sadece 1 hafta surer aksam acile gidecegiz. Dudaklarim susuzluktan kaniyor su an cok zor donemler bi atlatsam hayirlisi ile. Acikogretim hic korkutmasin. Anadoluya girin. Cunku anadoluda e kampus sistemi var inanilmaz yardimci oluyor calisirken. Canli dersler var sınavlar hersey var

Evet bu zamanlarda başlıyor bulantılar..
Bende de çok kötü geçti ilk 3 aylık dönemlerim.
Su herşeye rağmen içtim ama günde 3 lt su tükettim onu da kustum ama yılmadım :)
Meyve ile beslen ben öyle yaptım. Hem susuzluğunu giderir.

Sadece ayva baska ne yediysem direk kusuyorum daha cignerken

Sadece ayva baska ne yediysem direk kusuyorum daha cignerken

O iyi geliyorsa onu tüket. Yeşil elma da çok iyi geliyor. O da bulantıyı alır ben rendeleyip bisküvi ile karıştırıyordum tok tutsun ye hiç birşey yiyemediğim için :) baş dönmesi halsizlik yapıyordu bende en son böyle yaptım. O iyi geliyordu..

Ay cok tesekkur ederim onuda deneyecegim. Bana lolipop iyi geliyor bulanti artinca atiyorum agzima. Bi ingiliz forumunda okumuştum. Zencefilli hap var oda ise yarıyor ama etkisi gidince gene ayni. Simdi nohutu hasladim sonra firinda kuruttum onu yiyorum :) birde haslanmis patates yeter napalim şükür

Evet bunlar da iyi gelir :) zaten bebiş şuan kanından besleniyor 3 aya kadar. Yani bir zararı olmaz sadece seni çok rahatsız eder.

ay bu yorgunluk halsizlik hepimizde var sanırım ben de aslında neşeliyimdir ama nedense zaman zaman mutsuzluk çöküyor üstüme ve ortda hiç bir neden yokken daralma geliyo hep dua ediyorum rabbim size yardım etsin hamilelik en korktuğum şey bu yüzden evlenmeyi reddediyorum hamilelilte anksiyete olursam ilaç kullanamzsam diye of of yalnız (şu cümlene çok güldüm su görsem şap diye oynarım diye inan bazen ben de ev işine öyle bakıyorum )

Evet bunlar da iyi gelir :) zaten bebiş şuan kanından besleniyor 3 aya kadar. Yani bir zararı olmaz sadece seni çok rahatsız eder.

Ben her gecen gun eriyor gibiyim. Insallah gecer gider de cop kutusu midem geri gelir :)

Ayy Allah razi olsun zor ama sonundaki o minik eller ayaklar icin sabrediyor insan. Evde bazen bal dok yala temizlik yapıyorum bazen de yerde para gorunce egilip ona tirnagimla vuruyorum oyle bi umursamazlik esimin çoraplarını muazzam katlanırım ama bazen bi rehavet çöküyor tum coraplari bitene kadar yenilerini yerlestiremedim. Hamileleikte tuz biber oldu. O suyla oynamak da cok zevkli deli gelinler gibi sabah aksam camasir suyuyla gezemiyorum ben kafam ona uygun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…