• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zihinsel engelli kıza tecavüz iddiası

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Zihinsel engelli kıza tecavüz iddiası

26/02/2016
17 yaşındaki zihinsel engelli kıza tecavüz ettiği belirtilen servis şoförü hakkında doktor raporuyla birlikte suç duyurusunda bulunuldu.
RADİKAL -
Kırıkkale'de bir servis şoförünün zihinsel engelli kıza defalarca tecavüz ettiği iddia edildi.

Zihinsel engelli kızın annesi, olaya ilişkin yaptığı açıklamada; ''Şoför de kızımı alıyor üç hafta üst üste aynı yere götürüp tecavüz ediyor.

Olay 30 Ocak'ta meydana gelmiş. Bizim yeni haberimiz oldu ve suç duyurusunda bulunduk.

Doktor raporlarında her şey çıktı'' dedi.
Erhan GÖĞEM-DHA
http://m.radikal.com.tr/turkiye/zih...-tecavuz-iddiasi-1518434&utm_campaign=turkiye

Ya midesiz misiniz adi herifler sizi. Ne anlıyorlar bunu yapmaktan çözemedim. Servisçiye güvenme, öğretmene güvenme e kime güvenelim de teslim edelim canımızı? Şeref yoksunları.

Ibreti alem için hadım etmek gerek bir ikisini. Bu nedir ya. Umudum yok ama inşallah kallavi bir ceza alır.
Adımbaşı tecavüz,korku filmi gibi oldu ülke.

Zavallı pislik senin anan,bacın yokmu hadi onlar yok şeref, haysiyet,onur bunun bir zerreside mi yok!!!
Nasıl bir dünyaya kaldık!! git gide sapıklaşan toplumlar oluşmaya başladı.....

Iğrenç pislik...
Serviste hostes bulunması zorunlu.
Eğitim uygulama okulunda zaten Allahın emri ,özel alt sınıfta da yoksa milli eğitime şikayet edilebiliyor.

Bu çocukların kadar savunmasız oldukları için çok üzülüyorum..

Cezalar ağırlasmak yerine hafifletilirse tabii ki artar bu olaylar.
Isitme engelli bir kız tecavüze uğruyor ve hakim kız bağırmayıp yardım istemedi diye cezayı hafifletiyor. Böyle bir ülkede elbette herkes risk altındadır.

Cezalar ağırlasmak yerine hafifletilirse tabii ki artar bu olaylar.
Isitme engelli bir kız tecavüze uğruyor ve hakim kız bağırmayıp yardım istemedi diye cezayı hafifletiyor. Böyle bir ülkede elbette herkes risk altındadır.
felçli kadına tecavüz etmişler onadamı iyi hal indirimi uygulanmıştı tam anımsayamadım,sapıklar arttı iyice sanırım kadessa,sana yazıcaktım fakat beni izlemen gerek sanırım

Back