• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zihinsel Engelli Bireysel Sınıf Öğretmenleri Paylaşım Alanı

buketkaratepeatay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
1
0
86
52
Nevşehir
a.s.Ben normal sınıf öğretmenliğinden bu branşa geçmeyi daha anlamlı buldum ve küçük bir şehirde bir çok engelli çocuğumuzun olması beni hayrete düşürdü.Yeni başladım ve mutluyum.Çünkü çocuklar nasıl olursa olsunlar en iyiyi hak ediyorlar.Öğrencilerime hayatlarına yardımcı olacak her şeyi elimden geldiği kadar vermeye çalışacağım. Tecrübe ve bilgisinden yararlanacağım veli ve öğretmenler paylaşırmısınız?
Çok genel yazmış olabilirim benim amacım beyin fırtınası yaratmak veya paylaşmak ; farklı bir yaklaşım vs gibi.
Bence her meslek özde geçim sağlamak için yapılsa bile layıkiyle yapılmalıdır! Ulvi mesleği olan kişilerin buna özen göstermediğini sıkça görüyor olsakta ben öyle değilim ve olmayacağım.
Sağlık ve huzur dolu hayat dilerim,sevgilerimle...turkbayragi

sınıf öğretmenlerinin özel eğitimde çalışmasına karşıyım bu işi layıkıyla anca bölüm mezunları yapar 3-4 aylık kurslarla çocuga ne verebilirsiniz çok günah

2 yıl calıstım zıhınsel engelı cocuklarla onlar benı meleklerımdı esımın tayın durumu yuzunden ayrılak zorunda kaldım.hata cok ilertletıgım ögrencılerım vardı.aılelrı cok uzulduler bıraktıgım ıcın bende cok uzuldum. benım bransım okulöncesı ben genelde özbakım ve sosyal becerılerı verıyorudum.akedemık ve dıl becerılerını zıhınsel ve isitme branjlarındakı hocalarla beraber ortak verıyorduk.

sınıf öğretmenlerinin özel eğitimde çalışmasına karşıyım bu işi layıkıyla anca bölüm mezunları yapar 3-4 aylık kurslarla çocuga ne verebilirsiniz çok günah
ayrıca arkadasım sınıf ögretmenlerı sadece akedemık becerı verıyorlar okuma yazma ve sayısal islemler.zıhınsel engellıler ögretmenlıgı bransından mezun olanlar akedemık becerı veremıyorlar onun ıcın sınıf ögretmenlerı kullanılır bu alanda.onlar sadece destekler.onun ıcın bır yanlıs yok ortada.rehabilitasyonatasyona ıhtıyacı olan cocukların egıtımınınde degısık branslar kullanılır ve bunlar ortak calısır.

yeni yönetmelikten haberiniz yok sanırım zihinsel engelli sınıf öğretmenleri bütün çocukların dersine giriyor imza atıyor fahiş maaşlar talep ediyor ayrıca hiç çalışmıyorlar ben 4 yıldır rehabilitasyonlarda müdürlük yapıyorum

Back