- Konu Sahibi buketkaratepeatay
a.s.Ben normal sınıf öğretmenliğinden bu branşa geçmeyi daha anlamlı buldum ve küçük bir şehirde bir çok engelli çocuğumuzun olması beni hayrete düşürdü.Yeni başladım ve mutluyum.Çünkü çocuklar nasıl olursa olsunlar en iyiyi hak ediyorlar.Öğrencilerime hayatlarına yardımcı olacak her şeyi elimden geldiği kadar vermeye çalışacağım. Tecrübe ve bilgisinden yararlanacağım veli ve öğretmenler paylaşırmısınız?
Çok genel yazmış olabilirim benim amacım beyin fırtınası yaratmak veya paylaşmak ; farklı bir yaklaşım vs gibi.
Bence her meslek özde geçim sağlamak için yapılsa bile layıkiyle yapılmalıdır! Ulvi mesleği olan kişilerin buna özen göstermediğini sıkça görüyor olsakta ben öyle değilim ve olmayacağım.
Sağlık ve huzur dolu hayat dilerim,sevgilerimle...turkbayragi
Çok genel yazmış olabilirim benim amacım beyin fırtınası yaratmak veya paylaşmak ; farklı bir yaklaşım vs gibi.
Bence her meslek özde geçim sağlamak için yapılsa bile layıkiyle yapılmalıdır! Ulvi mesleği olan kişilerin buna özen göstermediğini sıkça görüyor olsakta ben öyle değilim ve olmayacağım.
Sağlık ve huzur dolu hayat dilerim,sevgilerimle...turkbayragi