Kalbindeki delik 1veya 1.5 yasinda ameliyat gozu bende bilmiyorum ???gorme merkezinde sorun yok diyor drcok geçmiş olsun kuzucuğunuza
gozleri ve kalbindeki sorun icin yapilacak bir tedavi yokmu?
Sonunu çözemedik neden kaynakli diye.cocuk metebolizma dr gidicez bakalim o ne diyecekAslında doktorların sizi yönlendirmesi lazım. Mutlaka bu alanla ilgilenen bir branş vardır. Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
küvezde falan mi kaldi?Kalbindeki delik 1veya 1.5 yasinda ameliyat gozu bende bilmiyorum ???gorme merkezinde sorun yok diyor dr
Tskler guzel duncelerin icin.kalbinde ki delik maalesef ameliyat olmadan kapanmiyor ins diger sorunlari dedigin gibi gecer kotu bir ani olur bu yasadiklarim zaten bir gulmrsi dunyaya bedel kucuk melegiminCanım.geçmiş olsun bebeklern çoğunda delik üfürüm oluyor 1 yasa kadar kapanıyor merak etme o kendi kendine kapanıyor tedavi olmuyor aşırı aglatmayin derler bunun için.
2. Nöbetlerdn dolayı kafasını ceviriyr olablr siz çok iyi gozlemlyp nöbet zamanlarını anlamaya çalışın yeğenim var babasında vardı ve ilaç tedavisi oldu 7. Yaş ilaç da kesildi hiç bir sorun olmuyor doğuştan olursa epilepsi sonradan olanlar yada kaza sonucu olanlar omur boyu sürüyor yani kısaca ilaç tedavisi ile o da okula başlamadan nasipse geçecek.
Sanırım erken doğdu ki gözlerinde şuan girme problemi var göz cabuk.gelisen bir organ rehabltsyn merkezmde 2 yaşında cok tatlı aysima adında bir kız vardı zamanla net gormeye bile başladı şükürler olsun. Yani görme konusunda da hiç canını sıkma.
Şöyle düşün evladın o sonuçta senin sakinlignle mutlulugnla can bulacak huzur bulacak Allahın izni ile tıp çok ilerledi hepimizin evladıni Rabbim bagislasin.
Hepsi normal hepsi biricik bizler için. Evimizde şuan Allahın eşsiz bir meleği var diye düşün huzur bulsun güzel kalbin inşallah güzel anne.
Hayir daha hamile iken kafasinda bi sikinti oldugunu soyluyorladi dr larküvezde falan mi kaldi?
Mardinhangi şehirdesiniz?
ankarada olsaydiniz size iyi bir cocuk dr u onermek istemistim oyuzden sordumMardin
Mrb kucuk bir kizim var daha uc aylik taaa anne karninda iken sikintilari basladi hala devam ediyor tam adi konmadi.nerdeyse her hafta dr gidiyoruz.kefinlesen tanıları kalbinde delik var,nobetler gecirdi,epilesi ilaci kullaniyor,gozleri iyi gormuyor,ve devamli kafasinin bir yone ceviriyor ve yukari dogru bakiyor tehsiş yok.nasil olacak yavrum bilmiyorum.neler bekliyor bilmiyorum.bazen yanina gidiyorum sesiz yataginda yatiyor normal mi anormal mi korkuyorum.sakin bi bebek mi,yoksa????....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?