Örgü Zigzag battaniye bilenlerrr

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

gamzecntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
267
120
38
Herkese merhabalar arkadaşlar sık iğne ile battaniye Ören varım acaba varsa kenarlarını nasıl yapıyorsunuz 1 haftadır kafayı yedim ör sök.Bitişlerde aynı yere 2 kez sık iğne gösteriyor İngilizce videolar yapıyorum ama uzuyor ya kısalıyor mutlaka bozuluyor çokta hoş bi model ama yapmıyorum lütfen bilen varsa yardımcı olsun bana :KK61:

Herkese merhabalar arkadaşlar sık iğne ile battaniye Ören varım acaba varsa kenarlarını nasıl yapıyorsunuz 1 haftadır kafayı yedim ör sök.Bitişlerde aynı yere 2 kez sık iğne gösteriyor İngilizce videolar yapıyorum ama uzuyor ya kısalıyor mutlaka bozuluyor çokta hoş bi model ama yapmıyorum lütfen bilen varsa yardımcı olsun bana :KK61:
Battaniyenin yapılışıyla ilgili bir video buldum ama kenarını gösteriyormu bilmiyorum,sonuna kadar seyretmedim.

Çok sağolun ama bu 2 li Trabzanla yapıyor ben sık iğne ile istiyorum bi kaç video var ama hep yabancı anlamıyorum da bakarak yapıyorum ama bi eksiklik yanlışlık oluyor :KK43: resmini koydum ya öyle istiyorum ama ah o kenarlar varya bitirdi beni

Eklentiler

• IMG_4463.PNG
    IMG_4463.PNG
    269,4 KB · Görüntüleme: 89
Belki bu yardımcı olur aynı sorun bendede vardı sık iğneyle yapıyorum bende üstüne almadan işh busefer açmam

X